Securitatea in Linux

Securitatea in Linux - Ramon J. Hontanon
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecuritatea in Linux
Comanda acum "Securitatea in Linux - Ramon J. Hontanon" de pe libraria ishop la pretul de 81,80 lei
Descriere carte:
Lucrarea lui Ramon J. Hantanon "Securitatea in Linux"? ofera un material cuprinzator destinat administratorilor de retea si utilizatorilor de Linux experimentati. Desi sunt descrise in detaliu toate conceptele de securitate, aceasta carte presupune ca cititorul deja are o intelegere fundamentala a principiilor unui sistem de operare, a administrarii unui server si a fundamentelor retelelor TCP/IP. Subiectele de securitate sunt prezentate intr-o abordare pragmatica, descriind pe scurt teoria corespunzatoare fiecarui concept, insa cu un accent puternic pe aplicarea sa directa in administrarea serverelor de Linux, incluzand exemple si tipuri de configuratii. Lucrarea este impartita in sase parti care abordeaza securitatea sistemului, securitatea retelei, securitatea aplicatiilor, securitatea perimetrala, accesul la distanta si autentificarea, precum si doua anexe cu informatii suplimentare. Scopul acestei carti este de a oferi un ghid cuprinzator despre realizarea unor servere sigure sub Linux, incepand de la zero.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Securitatea in Linux
Cartea Securitatea in Linux in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Securitatea in Linux - Ramon J. Hontanon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mcse: Windows 2000 Network Infrastructure Administration.study Guide - ROBICHAUX Paul, CHELLIS James, Trad. MIHAI Cristina Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
ROBICHAUX Paul, CHELLIS James, Trad. ...
29,61 lei
Securitatea sistemelor Linux - Dragos Acostachioaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Sisteme de operare
Dragos Acostachioaie
15,68 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Sisteme de operareCarti recomandate din categoria Sisteme de operare