Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a

Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a - Dale Carnegie
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a
  • Autor: Dale Carnegie
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Seria Dale Carnegie
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-973-669-650-3
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 248
  • Format carte: 15,5 x 22 cm
Comanda acum "Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a - Dale Carnegie" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va imboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atat scrierile, cat si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si in primii ani dupa lansare.

Exista o multime de oameni de succes, dar succesul nu e proprietatea lor. Nu e nici noroc, nici destin, nici sansa - succesul e o comoara ascunsa in fiecare dintre noi si putini cunosc secretele cu care o pot aduce la suprafata. Dale Carnegie este unul dintre ei.

Dale Carnegie (pe numele lui real Dale Carnegey) s-a nascut la 24 noiembie 1888 la o ferma saraca din Missouri si s-a stins din viata la 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York, in plina glorie. Este unul dintre deschizatorii de drum in domeniul ?artei? vorbirii in public si cel mai mare autor de literatura motivationala.

Dupa absolvirea colegiului, a lucrat ca agent de vanzari in Nebraska si a obtinut cateva roluri ca actor la New York. Dezamagit de ceea ce facea si de traiul modest, cauta o solutie si isi da seama ca diploma de absolvent al State Teachers College din Warrensburg, Missouri, sectia Pedagogie, i-ar putea inlesni accesul la o catedra. Este angajat de Young Men Christian Association sa predea cursuri serale pentru adulti despre o tema aleasa chiar de el: vorbirea in public, domeniu in care se pregatise si obtinuse rezultate de-a lungul anilor. Astfel incepe faimoasa cariera de conferentiar si de autor de mare succes a lui Dale Carnegie.

Cursurile sale de la Y.M.C.A. au inregistrat un succes imediat si Dale

Carnegie avea sa conferentieze de aici inainte cu salile pline. Incepe sa publice diverse brosuri in care-si prezinta in mod sistematizat metodele de invatare; in 1926, acestea vor fi adunate intr-o carte despre vorbirea in public: Public Speaking: A Practical Course for Business Men.

In 1936, Dale Carnegie publica How To Win Friends and Influence People, carte ce a inregistrat imediat dupa publicare un succes rasunator.  De-a lungul anilor, aceasta lucrare s-a vandut in mai bine de 44 de milioane de exemplare. Ea a fost tradusa in aproape toate limbile pamantului, iar in limba romana a aparut in 1997 la Editura Curtea Veche sub titlul Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent. Aici, Dale Carnegie aduce in lumina unul dintre aspectele putin cunoscute la acea vreme ale psihologiei umane: rolul determinant al atitudinii individuale in conditii de stres. O alta lucrare a lui, publicata in 1948, este How to Stop Worrying and Start Living, aparuta si in limba romana la editura Curtea Veche in anul 2000 si reeditata in 2007 sub titlul Lasa grijile, incepe sa traiesti ? o colectie de artificii de bun simt si foarte la indemana prin care putem preveni stresul. Dintre cartile lui Dale Carnegie, aceasta a avut cel mai mare succes in Europa.

Pe Dale Carnegie il regasim in topul celor mai bine vanduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atat scrierile, cat si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si in primii ani dupa lansare.

Eforturile lui Dale Carnegie de raspandire a unor metode prin care oamenii sa invete sa-si optimizeze relatiile cu semenii si cu lumea au fost preluate de Fundatia Carnegie. Cursurile pe care insusi Carnegie le-a initiat si predat sunt frecventate si astazi de mii de oameni din intreaga lume, probandu-si astfel actualitatea si utilitatea. Ele sunt esentiale si in fapt obligatorii pentru toti cei care doresc sa ocupe posturi importante in ierarhiile companiilor occidentale.

 


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a
Cartea Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent - Editia: a III-a - Dale Carnegie" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretele creativitatii - Michael Michalko Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Michael Michalko
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri