Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane

Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane - Elaine Cohen
Pret: 33,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roResponsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane
  • Autor: Elaine Cohen
  • Editura: Curtea Veche
  • Colectia: Responsabilitatea sociala in afaceri
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 978-606-588-193-8
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 368
  • Format carte: 15 ? 23,5 cm
Comanda acum "Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane - Elaine Cohen" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:
UN PARTENERIAT NECESAR PENTRU DEZVOLTAREA UNOR PRACTICI RESPONSABILE IN AFACERI

Va intrebati ce legatura exista intre responsabilitatea sociala corporatista si resursele umane?

Ei bine, departamentele de resurse umane joaca un rol critic in promovarea valorilor sociale si in instituirea unei culturi organizationale adecvate. Recrutarea personalului, sistemele de beneficii, programele de instruire profesionala, comunicarea interna, sanatatea si siguranta angajatilor, implicarea acestora in viata comunitatii si atitudinea lor fata de mediu - toate capata o noua dimensiune, daca sunt abordate din dubla perspectiva a resurselor umane constiente de impactul social al corporatiilor.

Aceasta carte este menita sa schimbe regulile jocului. Din ea veti afla cum sa:

? Imbunatatiti reputatia companiei, castigand un avantaj competitiv in afaceri, pe termen lung.
? Construiti o cultura organizationala bazata pe transparenta, corectitudine si responsabilitate fata de toate partile implicate, atat la nivel intern, cat si extern.
? Mariti gradul de sustenabilitate al companiei, contribuind simultan la protejarea mediului inconjurator.
? Cresteti profiturile investitorilor, diminuand resursele folosite si impactul negativ asupra planetei si mediului.
? Comunicati mai bine cu angajatii, marindu-le gradul de implicare si productivitatea.
? Diminuati pierderile, deoarece rentabilitatea medie a investitiilor, in cazul implementarii unor programe de responsabilitate sociala corporatista, este de 3 dolari pentru fiecare dolar cheltuit.

Beneficiile vor fi vizibile pentru toate partile implicate - de la angajatii obisnuiti pana la varful corporatiei, de la membrii de rand ai comunitatilor locale pana la institutiile de baza ale societatii.

Fiind scrisa din perspectiva unui profesionist al resurselor umane, care a incorporat in munca sa cotidiana activitatile cerute de responsabilitatea sociala corporatista, cartea este o lectura indispensabila pentru manageri.

?Cohen reuseste o demonstratie exceptionala, aratand conexiunile dintre resursele umane si responsabilitatea sociala corporatista... Ideile ei sunt inovatoare; exemplele sunt relevante; iar stilul e limpede si cursiv.? - Prof. David Ulrich, Ross School of Business, University of Michigan, si partener The RBL Group

?Elaine Cohen prezinta unul dintre adevaratele ?secrete ale succesului?, pentru companiile de top din secolul XXI.? - Dave Stangis, vicepresedinte CSR, Campbell Soup Company

Elaine Cohen este expert in responsabilitatea sociala corporatista, resurse umane, sustenabilitatea companiilor si justitia sociala. Nascuta la Manchester si stabilita in Israel din 1990, aceasta detine o dubla specializare in limbi moderne de la Universitatea Bradford, Marea Britanie.

Aunci cand Elaine Cohen s-a decis sa se specializeze in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste deja beneficia de o vasta experienta, dupa ce lucrase pentru mai multi ani alaturi de mari companii precum Procter & Gamble sau Unilever, dar si diverse firme mai mici. In perioada 2005-2007 Elaine Cohen a fost directorul Societatii pentru Managementul Resurselor Umane din Israel, fiind de asemenea cofondatoare si consultant in management in cadrul companiei Beyond Business Ltd., lider in domeniul consultantei in responsabi­litatea sociala corporatista si in cel al promovarii sustenabilitatii, colaborand cu numeroase corporatii internationale si cu organizatii nonprofit.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane
Cartea Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Responsabilitatea sociala corporatista in sprijinul resurselor umane - Elaine Cohen" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
De la o idee buna la o afacere de succes - Mike Southin, Chris West Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Mike Southin, Chris West
17,77 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri