Secretele creativitatii

Secretele creativitatii - Michael Michalko
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSecretele creativitatii
  • Autor: Michael Michalko
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Cunoastere Autoeducare Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Secretele creativitatii - Michael Michalko" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Secretele creativitatii dezvaluie modul de a gandi al celor care s-au impus de-a lungul timpului prin ideile lor, familiarizandu-va cu mecanismele logice de solutionare a problemelor, pe care le foloseau Einstein, Darwin, da Vinci, Freud, Picasso, Edison, Mozart, Louis Pasteur, Galileo Galilei, Alexander Graham Bell, Aristotel, Michelangelo, Bach, Walt Disney si multi altii.
Scopul acestei lucrari este acela de a descrie diferite strategii de gandire si de a va arata cum puteti sa le folositi pentru a fi mai creativi pe plan profesional si n viata personala.
Michael Michalko, unul dintre cei mai apreciati experti n domeniul creativitatii, va va arata ca, de obicei, cand aveti de rezolvat o problema cautati o solutie verificata n trecut. Pe de alta parte, va va demonstra ca geniile nu gandesc prin imitatie, altfel spus reproductiv, ci gandesc n mod productiv. Cand au de rezolvat o problema, verifica n cate moduri o pot privi, cum o pot regandi, cate solutii diferite pot gasi pentru ea. Reusesc, astfel, sa descopere mai multe solutii, unele dintre ele total diferite de cele clasice, obisnuite, altele chiar unice.
Tehnicile de gandire creativa descrise va vor nvata secretul ideilor si solutiilor originale de care aveti nevoie n viata de zi cu zi. Fiecare tehnica n parte va va fi aratata, vi se va sugera cum anume trebuie utilizata si vi se va explica de ce are succes, prin inserarea unor anecdote, a unor scurte povestiri, prin explicarea modului n care geniile au folosit tehnica respectiva pentru a ajunge la descoperirile lor originale.
Veti ajunge, astfel, sa priviti altfel lucrurile si sa va schimbati perspectiva asupra lumii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Secretele creativitatii
Cartea Secretele creativitatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Secretele creativitatii - Michael Michalko" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Steaua de mare si paianjenul - Ori Brafman , Rod. A. Beckstrom Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Ori Brafman , Rod. A. Beckstrom
23,65 lei
Puneti-Va pe roate afacerea VIsata - Romanus Wolter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Romanus Wolter
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri