Antrenamentul memoriei

Antrenamentul memoriei - Annette Brunsing
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAntrenamentul memoriei
  • Autor: Annette Brunsing
  • Editura: All
  • Colectia: Pocket Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN: 973-571-847-2
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 136
  • Format carte:
Comanda acum "Antrenamentul memoriei - Annette Brunsing" de pe libraria ishop la pretul de 14,16 lei
Descriere carte:
Autoarea arata ca metodele eficiente de memorare antreneaza toate tipurile de memorie (intelectuala, afectiva, figurativa, senzoriala etc.). La procesele de gandire si invatare participa nu doar mintea, ci si latura afectiva. Memoria unilaterala conduce doar temporar la succes. Cartea arata cum pot fi combinate efectiv aceste tipuri de memorie.

Combinarea mai multor tehnici ajuta la cresterea eficientei memoriei, mai ales in cazurile mai complexe. Metodele sunt ilustrate prin exemple relevante, dar si hazlii. Astfel, lectura cartii devine usoara si placuta.

Utilizarea regulata a metodelor faciliteaza o imbunatatire a performantelor memoriei in toate domeniile, printre care se pot enumera: memorarea numerelor, invatarea limbilor straine, elaborarea unor tehnici pentru pregatirea creativa a conferintelor ? aspecte importante atat pentru viata profesionala, cat si pentru cea cotidiana.

Utilizand metodele prezentate, invatarea si memorarea devin activitati mult mai placute si eficiente. Insusirea acestor metode necesita un oarecare efort, insa odata asimilate, tehnicile de memorare vor deveni instrumente de nelipsit.

Annette Brunsing a studiat teoria muzicii, literatura comparata si publicistica. Simultan, s-a pregatit sa devina cantareata. Ea a activat o perioada ca dramaturg si profesor de muzica. Activitatea profesionala i-a impus autoarei imbunatatirea performantelor memoriei. Pentru a evolua profesional, din 1997 ea a inceput sa se formeze ca trainer in domeniul memoriei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Antrenamentul memoriei
Cartea Antrenamentul memoriei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Antrenamentul memoriei - Annette Brunsing" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
CINE MI-A LUAT BANII? - De ce pierd cei care ezita si castiga cei care actioneaza rapid! - Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter
33,25 lei
The Tipping Point - Malcolm Gladwell Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Malcolm Gladwell
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri