Scurta cronica a Annei Magdalena Bach

Scurta cronica a Annei Magdalena Bach - Bach Anna Magdalena
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roScurta cronica a Annei Magdalena Bach
Comanda acum "Scurta cronica a Annei Magdalena Bach - Bach Anna Magdalena" de pe libraria ishop la pretul de 16,20 lei
Descriere carte:
Johann Sebastian Bach i-a dedicat celei de-a doua sotii, Anna Magdalena, mai multe compozitii – si e limpede ca ea trebuie sa fi avut o aplecare aparte spre muzica, poate chiar talent. Anna Magdalena a murit in 1760, la zece ani dupa disparitia lui Johann Sebastian, in saracie si parasita de familie. Abia in secolul XX a doua sotie a lui Bach iese in chip misterios din uitare. Pe de o parte, speculatii recente ale unor muzicologi o indica drept autoare a catorva compozitii atribuite lui Bach. Nu e exclus ca Anna Magdalena, standu-i mereu alaturi si avand solide cunostinte muzicale, sa fi participat pe cai greu de ghicit la elaborarea unor lucrari. Pe de alta parte, in 1925 apare la Londra “The Little Chronicle of Anna Magdalena Bach” semnata de Esther Meynell. La limita dintre biografie si fictiune, cartea contine informatii de o surprinzatoare bogatie si acuratete, dar, mai ales, prin marea ei forta de sugestie, il face sa traiasca pe Bach in paginile ei asa cum nu traieste in nici o lucrare din cate i-au fost inchinate, devenind cea mai citita carte despre cantorul de la Leipzig.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Scurta cronica a Annei Magdalena Bach
Cartea Scurta cronica a Annei Magdalena Bach in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Scurta cronica a Annei Magdalena Bach - Bach Anna Magdalena" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
In memoriam I. Fischer - Coordonat de Wald Lucia; Georgescu Theodor Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Coordonat de Wald Lucia; Georgescu Th...
31,50 lei
Echilibru intre antiteze - Mircea Anghelescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mircea Anghelescu
5,18 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica