Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete

Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete - Pandit S. Subrahmanya Sastri, T. R. Srinivasa Ayyangar
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSaundarya-Lahari - Oceanul de frumusete
Comanda acum "Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete - Pandit S. Subrahmanya Sastri, T. R. Srinivasa Ayyangar" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Saundaryalahari este o opera literara faimoasa scrisa de catre Adi Shankara. Cele100 de sutre (shlokas) ale ei elogiaza gratia si puterea Zeitei Parvati/Dakshayani, contrapartea lui Shiva. De fapt, Saundaryalahari contine 103 sutre. De asemenea sunt incluse si o multime de yantre - una pentru fiecare dintre sutre, modurile tantrice de a executa ritualul de venerare specific fiecareia, dar si rezultatele obtinute in urma venerarii. Exista o multitudine de interpretari si comentarii ale acestei lucrari dar fara indoiala ca cele mai bune dintre acestea sunt cele care ofera o traducere ad litteram si yantrele, deoarece altfel ritualul de venerare nu ar putea fi executat corect si nici nu s-ar putea obtine rezultatele dorite. De multe ori s-a afirmat ca Saundaryalahari ar fi compusa din doua parti. Primadintre ele, ce contine sutrele 1 - 41, descrie experienta mistica a unificarii lui Shiva cu Shakti si fenomenele rezultate din aceasta. Lucrarea incepe cu afirmatia ca Doar atunci cand Shiva este unit cu Shakti, El are puterea de a crea. Aceasta prima parte este denumita deseori si Anandalahari, oceanul de beatitudine. Sutrele 42 -103 sunt mult mai concise, descriind frumusetea fizica a Zeitei. Aceasta a doua partea estecea care de multe ori a primit numele de Saundaryalahari. Majoritatea invatatilor se refera la aceasta lucrare ca la un intreg, ce poarta numele de Saundaryalahari. Toata cartea este patrunsa de filozofia Shivaismului casmirian facand din ea un instrument extrem de important pentru cel care vrea sa inteleaga si sa acceada la nivele mai inalte de spiritualitate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete
Cartea Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Saundarya-Lahari - Oceanul de frumusete - Pandit S. Subrahmanya Sastri, T. R. Srinivasa Ayyangar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Prelucrari Inconstiente De Informatie - Daniel David Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Daniel David
26,10 lei
Psihologia rationamentului - Alfred Binet Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Alfred Binet
11,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie