Introducere in psihologie. Istoric si metode

Introducere in psihologie. Istoric si metode - Parot Francoise & Richelle Marc
Pret: 35,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roIntroducere in psihologie. Istoric si metode
Comanda acum "Introducere in psihologie. Istoric si metode - Parot Francoise & Richelle Marc" de pe libraria ishop la pretul de 35,10 lei
Descriere carte:
Studiul psihologiei nu mai poate face azi abstractie de originile istorice ale disciplinei si nici de raporturile ei cu alte discipline umaniste conexe. De aceea, Fran?oise Parot si Marc Richelle si-au propus sa-si alcatuiasca Introducerea ca pe un dublu demers: intr-o prima parte a volumului, psihologia e plasata in contextul istoric din care a aparut, subliniind legatura disciplinei stiintifice moderne cu trecutul ei filozofic si continuitatea temelor psihologiei, in ciuda rupturilor aparute odata cu devenirea ei ca stiinta; in cea de-a doua parte sunt expuse principalele metode ale psihologei moderne si rolul lor in dezvoltarea cercetarilor din zilele noastre. Cititorul e invitat astfel sa urmareasca deopotriva miscarea de idei care a dus la cristalizarea conceptelor psihologiei, din Antichitate si Evul Mediu pana la Iluminism si epoca romantica, si cercetarile din domenii diverse precum biologia, sociologia, lingvistica sau logica si impactul lor asupra dezvoltarii cercetarii experimentale in psihologie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Introducere in psihologie. Istoric si metode
Cartea Introducere in psihologie. Istoric si metode in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Introducere in psihologie. Istoric si metode - Parot Francoise & Richelle Marc" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Alegerea - Og Mandino Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Og Mandino
13,30 lei
Psihologia emotiei - J.-P. Sartre Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
J.-P. Sartre
17,10 lei
Influenta sociala si schimbare sociala - Serge Moscovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie
Serge Moscovici
35,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PsihologieCarti recomandate din categoria Psihologie