Sa vorbim rapid limba turca

Sa vorbim rapid limba turca - Altay Kerim, Leyla Kerim Wilson, Angi Senn, Georgeta Popescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSa vorbim rapid limba turca
Comanda acum "Sa vorbim rapid limba turca - Altay Kerim, Leyla Kerim Wilson, Angi Senn, Georgeta Popescu" de pe libraria ishop la pretul de 23,82 lei
Descriere carte:
'Sa invatam rapid limba turca' se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sau sa aprofundeze studiul limbii turce. Prezenta lucrare este conceputa intr-un stil practic, usor de invatat, pentru a fi de folos celor care vor sa viziteze Turcia, partea asiatica sau balcanica, sau sa petreaca mai mult timp la rude sau la prieteni. Subiectele textelor sunt practice, oferind celor ce vor sa vorbeasca in timp foarte scurt, posibilitatea si satisfactia de a se face intelesi. Recapitularea zilnica a fiecarei lectii invatate, duce la familiarizarea expresiilor si cuvintelor din limba turca,si vine in sprijinul celor care au nevoie sa converseze sau sa aprofundeze limba turca.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Sa vorbim rapid limba turca
Cartea Sa vorbim rapid limba turca in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Sa vorbim rapid limba turca - Altay Kerim, Leyla Kerim Wilson, Angi Senn, Georgeta Popescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
La ferma - Larousse Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Turca
Larousse
17,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba TurcaCarti recomandate din categoria Limba Turca