STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare

STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare - Wallace D. Wattles
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSTIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare
Comanda acum "STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare - Wallace D. Wattles" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
,,Wallace D. Wattles nu va explica ce si cum functioneaza. El doar spune sa va insusiti mesajul cartii si asta va va  schimba total viata.
Rhonda Byrne,
autorul bestsellerului The Secret

Esecul nu este un atribut al Universului. Dreptul omului la viata inseamna libertatea de a folosi fara restrictii toate lucrurile care ii sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentala, fizica si spirituala completa. Scopul naturii este progresul si dezvoltarea vietii, de aceea ne sunt puse la dispozitie toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne valorifica potentialul.

Wallace D. Wattles sintetizeaza in aceasta carte ideile ce dau substanta gandirii occidentale. Caracter pragmatic, autorul reuseste sa surprinda o suma de principii care aplicate se articuleaza intr-un mod autentic de a actiona ce garanteaza succesul in orice domeniu. A fi bogat nu depinde de mediul in care traiesti, ci este rezultatul unui anumit mod de a actiona. Descopera-l, iar la sfarsitul lecturii vei fi mai bogat.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare
Cartea STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "STIINTA DE A DEVENI BOGAT. Structura mentala pentru o viata plina de bunastare - Wallace D. Wattles" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 12 coloane ale succesului - Jim Rohn, Chris Widener Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn, Chris Widener
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala