O alegere profitabila

O alegere profitabila - Don Huston, Chris Crouch, George Lucas
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO alegere profitabila
Comanda acum "O alegere profitabila - Don Huston, Chris Crouch, George Lucas" de pe libraria ishop la pretul de 20,81 lei
Descriere carte:
Invata sa obtii ceea ce meriti si sa te bucuri de ceea ce ai

Se spune ca majoritatea oamenilor tintesc in viata mediocritate si o nimeresc cu o precizie uimitoare. Ei bine, cartea O alegere profitabila poate rupe acest tipar!
Aceasta combinatie minunata de intelepciune, cunostinte , introspectie si umor iti ofera un sistem gradual de a realiza un echilibru mai bun, rezultate mai multe si o satisfactie mai mare decat ai crezut vreodata ca sunt posibile in viata si in munca.
Testul de evaluare de la sfarsitul cartii masoara gradul de satisfactie. Folosind cartea drept ghid, elimina haosul si confuzia pentru a face si tu parte din micul grup de oameni impliniti, oameni care obtin ceea ce merita si se bucura de ceea ce au , oameni care au facut o alegere profitabila.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O alegere profitabila
Cartea O alegere profitabila in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O alegere profitabila - Don Huston, Chris Crouch, George Lucas" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Liderul poti fi tu - Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. Levine, M.A Crom Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dale Carnegie Associates, Inc., S.L. ...
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala