Alegeri care iti schimba viata

Alegeri care iti schimba viata - Hal Urban
Pret: 30,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlegeri care iti schimba viata
Comanda acum "Alegeri care iti schimba viata - Hal Urban" de pe libraria ishop la pretul de 30,40 lei
Descriere carte:
Auzim deseori spunandu-se ca ?nu e niciodata prea tarziu sa te schimbi?, dar pare usor de zis si greu de facut. Hal Urban ne dezvaluie unele dintre cele mai potrivite strategii si modalitati de a ne dezvolta capacitatea de a face acele alegeri prin care sa traim asa cum ne dorim, ducand o viata plina de sens si implinire.
Putem si ar trebui sa ne schimbam putin cate putin in fiecare zi, sa invatam permanent din experientele celorlalti, din carti, dar si din ceea ce ni se intampla. Cele zece virtuti prezentate in Alegeri care iti schimba viata sunt chei spre implinirea personala si linistea interioara de care avem cu totii nevoie.
Scurtele povestiri care servesc drept exemple si citatele ? doze mici de intelepciune ? fac din aceasta lucrare una dintre acele carti care nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca si pe care ar fi recomandat sa o recitim ori de cate ori simtim ca ne pierdem directia sau scapam din vedere misiunea noastra in viata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alegeri care iti schimba viata
Cartea Alegeri care iti schimba viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alegeri care iti schimba viata - Hal Urban" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum Sa Placi In 3 Minute - Patricia Delahaie Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Patricia Delahaie
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala