SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9

SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9 - Teodora Stanescu Stanciu
Pret: 47,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9
Comanda acum "SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9 - Teodora Stanescu Stanciu" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
MAREA ISTORIE ILUSTRATA A LUMII. ROMANIA. De la inceputuri la Iancu de Hunedoara. Volumul de fata, al optulea din seria Marea istorie ilustrata a lumii, prezinta  o succesiune de evenimente si personaje care au marcat devenirea romanilor in spatiul carpato-danubiano-pontic, pornind de la  epoci foarte indepartate in timp, dar apropiate prin conduite sau conjuncturi interne ori internationale. El recompune o istorie veche a romanilor din zorii civilizatiei pana la experienta tumultuoasa a principilor Evului Mediu, oprindu-se mai ales asupra unor personalitati emblematice: Burebista, Decebal, voievozii descalecatori de tara, Alexandru cel Bun, Mircea cel Batrin, Vlad Tepes, Stefan cel mare sau Iancu de Hunedoara.  

MAREA ISTORIE ILUSTRATA A LUMII. ROMANIA. De la Mihai Viteazul la Uniunea Europeana.  Al doilea volum dedicat Romaniei, si al noualea din seria Marea istorie ilustrata a lumii, lucrarea completeaza desenul de amsamblu prin descrierea unor epoci mai apropiate temporal, dar, probabil, mai incitante din punctul de vedere al problemelor si polemicilor generate. El reconfigureaza procesul de formare a statului unitar roman, datorat unirii Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei cu Romania, subliniaza notele definitorii ale dezvoltarii ante- si postbelice, precum si traiectul Romaniei in noul context politic rezultat din revenirea la democratie si la integrarea in structurile NATO si ale Uniunii Europene.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9
Cartea SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "SET - Marea istorie ilustrata a lumii. ROMANIA - vol 8 si 9 - Teodora Stanescu Stanciu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mafiile - PENZZINO Paolo, Trad. BANICA Elena Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
PENZZINO Paolo, Trad. BANICA Elena
22,41 lei
Primul Razboi Mondial 1914-1918 - BRENDON Vyvyen Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
BRENDON Vyvyen
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie