SANATATEA COPILULUI MEU

SANATATEA COPILULUI MEU -
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roSANATATEA COPILULUI MEU
Comanda acum "SANATATEA COPILULUI MEU -  " de pe libraria ishop la pretul de 18,91 lei
Descriere carte:

Lucrarea este compusa din doua parti strans legate intre ele, pe care, insa, adultii trebuie sa le perceapa in mod diferit.

Partea intai, Primul ajutor, prezinta situatii de urgenta in care este necesara o interventie imediata, pana la sosirea medicului sau a altor ajutoare calificate: este vorba despre accidente grave cum ar fi otravirile, socul anafilactic, arsurile si altele. Pentru asemenea cazuri, in care interventia prompta a celor de fata poate evita unele consecinte foarte grave, cartea spune cu exactitate ce sa faceti si ce sa nu faceti.

Cea de-a doua parte a cartii, Tulburarile si bolile cele mai frecvente ale copilului, este ordonata alfabetic si are un scop foarte precis: acela de a-l face pe adult sa-si dea seama la timp de o eventuala suferinta a copilului (foarte extinse sunt paragrafele consacrate simptomelor), pentru a-l duce cat mai repede la doctor.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre SANATATEA COPILULUI MEU
Cartea SANATATEA COPILULUI MEU in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "SANATATEA COPILULUI MEU - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Boli specifice copiilor - Maria Treben Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Maria Treben
6,27 lei
Psihologia scolarului greu educabil - Alfred Adler Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Alfred Adler
16,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti