Albumul bebelusului meu

Albumul bebelusului meu - Caroline Ash
Pret: 33,16 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlbumul bebelusului meu
Comanda acum "Albumul bebelusului meu - Caroline Ash" de pe libraria ishop la pretul de 33,16 lei
Descriere carte:
Albumul bebelusului meu este mai mult decat o carte pentru copii. Editata in parteneriat cu Dorling Kindersley, este o noua carte dedicata celor mici, dar ea este, in egala masura, si o carte pentru cei mici atunci cand se vor face mari. Carte-album, reprezinta, dincolo de imaginile foto sau video, un adevarat depozitar al memoriei primilor pasi si al primelor cuvinte rostite... Extrem de personalizat, ca o rama care vorbeste, Albumul bebelusului meu_reda, in conditii grafice de exceptie, asemenea miracolului venirii pe lume, intr-o maniera interactiva, toate episoadele memorabile ale copilariei. De la venirea pe lume, la povestea unica a primelor zile, la descrierea tainei Botezului, a arborelui genealogic, a primelor alimente, la zbuciumul "obositor"-miraculos al ceasurilor de noapte, la detalierea obiectelor de joaca preferate, a baitei si a jocurilor in apa, si pana la primele plimbari, prima poveste de Craciun, prima vacanta, totul poate fi pastrat intre copertele albumului nostru. Nu sunt omise, bineinteles, alte repere esentiale, ca: prima zi de nastere, primele amintiri, fisa medicala, primele sperante, toate, asezate in calendare lunare, extrem de dense. Si, ca orice album care se respecta, veti putea gasi spatii rezervate pentru fotografiile inedite care insotesc aceste momente. Albumul bebelusului meu sau copilaria ca o carte de povesti!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Albumul bebelusului meu
Cartea Albumul bebelusului meu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Albumul bebelusului meu - Caroline Ash" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea viitoarei mame - Anne Bacus Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Anne Bacus
16,15 lei
Sarcina - Manual de instructiuni - Sarah Jordan, David Ufberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Mama si copilul / Pentru parinti
Sarah Jordan, David Ufberg
37,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Mama si copilul / Pentru parintiCarti recomandate din categoria Mama si copilul / Pentru parinti