Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara

Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara - Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRevolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara
Comanda acum "Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara - Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
Suntem martorii unor timpuri istorice. Planeta trece prin schimbari fundamentale, dar orice schimbare, si cu atat mai mult una de constiinta, presupune o criza majora. Aceasta carte este transcrierea unei discutii despre supravietuirea planetei si a noastra ca specie, intre unele dintre cele mai stralucite minti ale secolului XX: Stanislav Grof , Erwin Laszlo si Peter Russel .

Stanislav Grof este unul dintre intemeietorii psihologiei transpersonale, un adevarat pionier in domeniul explorarii moderne a taramurilor vaste si aparent nelimitate ale constiintei, iar descrierile pe care le face acestui peisaj extraordinar sunt neegalate. Este cunoscut pentru a fi redesenat cartografia psihicului omenesc, incluzand in acesta domeniile perinatale si spirituale. Numeroasele sale carti (dintre care Psihologia Viitorului , Calatoria ultima si Cand imposibilul devine posibil au aparut deja ) sunt deja legendare.
Peter Russell este un fizician teoretician stralucit care pune in discutie intregul mod de a concepe universul. In carti precum De la Stiinta la Dumnezeu , Peter se axeaza iar si iar pe ceea ce pare a fi problema cruciala pentru mileniul urmator: in ce mod vor afecta schimbarile constiintei schimbarile din lume in general?
Ervin Laszlo poate fi numit un geniu al sistemelor de gandire. In carti mult prea numeroase pentru a putea fi enumerate a afirmat un fapt foarte adevarat, dar deconcertant: traim intr-un univers in care suntem legati fara speranta unul de celalalt, conectati in mod miraculos la toate elementele realitatii. Opera sa, care se intinde pe patru decenii, a fost o chemare clara si consecventa la recunoasterea sistemului de interconexiuni care exista in natura si in societate. Ridicandu-se la o perspectiva globala, a ajutat nenumarati indivizi sa scape de limitele si dezamagirea care bantuie lumea moderna de cel putin trei secole incoace.

In concluzie, aceasta carte este o radiografie de o luciditate cutremuratoare a timpurilor noastre, care pune in discutie intreaga paradigma a cunoasterii, a carei concluzie ar putea fi aceea ca, daca nu vom schimba intr-un mod fundamental felul nostru de a privi Universul, nu exista nicio garantie pentru supravietuirea noastra ca specie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara
Cartea Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Revolutia constiintei - Noua spiritualitate si transformarea planetara - Ervin Laszlo, Stanislav Grof, Peter Russell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ioan al Domnului - Vindecatorul brazilian care a influentat viata a milioane de oameni - Heather Cumming; Karen Leffler Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Heather Cumming; Karen Leffler
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric