ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA

ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA - DANIKEN, Erich von
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA
Comanda acum "ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA - DANIKEN, Erich von" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Arich von Daniken isi demonstreaza din nou flerul in dezvaluirea unor adevaruri socante, care le-au scapat contemporanilor sai. Dupa ce a analizat atent sute de texte antice, aparent fara nicio legatura intre ele, el este acum gata sa proclame ca istoria omenirii nu are nimic in comun cu cea pe care ne-o prezinta religiile lumii si, in plus, el are dovada!

In cartea sa cea mai noua, autorul analizeaza indeaproape fascinantul manuscris Voynich, care a sfidat toate incercarile de descifrare facute de la descoperirea sa, si face cateva dezvaluiri incitante despre la fel de incredibila Carte a lui Enoch.
Totodata, von Daniken scoate la lumina uluitoarea poveste a unui labirint subteran nedescoperit la Ecuador, despre care se spune ca ar adaposti o imensa biblioteca de panouri din aur. Autorul aduce dovezile care demonstreaza ca biblioteca metalica are legaturi nu doar cu Cartea lui Enoch, dar si cu mormonii, care au cautat-o decenii de-a randul, crezand ca ar contine istoria stramosilor lor.

Si ce se poate spune despre misterioasele linii din desertul Nazca, asemanatoare unor piste de aterizare atunci cand sunt vazute din aer? Arheologii sustin ca nu sunt altceva decat niste rute de procesiuni antice. Mai ganditi-va! striga von Daniken, scotand la iveala date pe care arheologii nici macar nu s-au gandit sa le verifice.

Istoria se insala! este o provocare intelectuala pentru cititori, reusind sa zdruncine unele convingeri inradacinate. Este cea mai buna carte de pana acum a lui Erich von Daniken.

Fascinatia de-o viata a lui Erich von Daniken fata de vizitatorii extraterestri s-a materializat in 1968, odata cu bestsellerul Amintiri despre viitor, o carte tradusa in 28 de limbi, care s-a vandut in peste 63 de milioane de exemplare. Este presedinte al Asociatiei pentru Arheologie, Astronautica si Cercetare SETI (AAS RA), scriind regulat articole pentru revista acesteia, Legendary Times.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA
Cartea ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "ISTORIA SE INSALA: NOI DOVEZI CU PRIVIRE LA IPOTEZA PALEOASTRONAUTICA - DANIKEN, Erich von" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Astronomia si stiintele naturii - Rudolf Steiner Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rudolf Steiner
16,57 lei
Libertatea si liberul arbitru - Lemi Gemil Mecari Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Lemi Gemil Mecari
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric