Pomul cunoasterii binelui si raului

Pomul cunoasterii binelui si raului - Omraam Mikhael Aivanhov
Pret: 18,64 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPomul cunoasterii binelui si raului
Comanda acum "Pomul cunoasterii binelui si raului - Omraam Mikhael Aivanhov" de pe libraria ishop la pretul de 18,64 lei
Descriere carte:
Existenta raului intr-un univers zamislit de un Dumnezeu perfect constitue o enigma asupra careia filozofiile si religiile nu au incetat niciodata sa se aplece. Luand ca punct esential de plecare filozofia iudeo-crestina, Omraam Mikhael Aivanhov insista inainte de toate asupra faptului ca adevaratele raspunsuri la problema raului nu sunt explicatii, ci metode. Oricare i-ar fi cu adevarat originile, raul este o realitate interioara si exterioara cu care suntem confruntati zilnic si asupra careia trebuie sa invatam sa actionam. Este inutil si chiar periculos sa dorim sa combatem raul, fiindca lupta este prea inegala, dar trebuie sa cunoastem metodele care ne permit sa il stapanim si sa il transformam.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pomul cunoasterii binelui si raului
Cartea Pomul cunoasterii binelui si raului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pomul cunoasterii binelui si raului - Omraam Mikhael Aivanhov" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fericirea pentru fiecare - Prof. Yoga Gregorian Bivolaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Prof. Yoga Gregorian Bivolaru
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric