Retail banking

Retail banking - Capraru Bogdan
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetail banking
  • Autor: Capraru Bogdan
  • Editura: CH Beck
  • Colectia: Economie - teorie
  • Categoria: Finante
  • ISBN: 978-973-115-532-6
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 168
  • Format carte:
Comanda acum "Retail banking - Capraru Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata se refera la retail banking - activi-tatea bancara orientata catre clientii persoane fizice (populatia) si desfasurata prin intermediul unei retele extinse de sedii bancare.Retail banking-ul a suferit o serie de mutatii considerabile in ultimele decenii, sub presiunea factorilor economici, politici, sociali si tehnologici. Capacitatea sa de adaptare dovedita pana in prezent releva faptul ca acest domeniu va suferi in continuare schimbari de anvergura, cu implicatii semnificative asupra societatii.
Structurata pe sapte capitole, lucrarea se doreste a fi o introducere in activitatea bancara de retail, adresandu-se studentilor, angajatilor din banci si tuturor celor care sunt interesati de acest subiect.
Cartea cuprinde aspecte legate de tipurile de institutii financiar-bancare de retail, produsele si serviciile bancare specifice, particularitati ale strategiilor de marketing bancar, aspecte privind resursele umane in retail banking, managementul riscului si al performantei bancare in retail banking.
De asemenea, prezinta anumite particularitati ale activitatii bancare de retail din diferite tari, abordand si problema efectelor crizei financiare internationale, izbucnita in anul 2007.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retail banking
Cartea Retail banking in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retail banking - Capraru Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Control financiar si audit public - Constantin Roman , Vasile Tabara , Aureliana Geta Roman Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Constantin Roman , Vasile Tabara , Au...
47,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante