Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale

Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale - Andreea Iancu, Alina Iozsa
Pret: 20,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roInstrumente financiar-bancare pentru societati comerciale
Comanda acum "Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale - Andreea Iancu, Alina Iozsa" de pe libraria ishop la pretul de 20,00 lei
Descriere carte:
Apreciez si va felicit ca, pe langa munca intensa de la birou, reusiti sa va ocupati si de editarea unei carti de specialitate, respectiv: Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale.

Sunt convins ca si la aceasta lucrare sunteti la fel de constiincioasa si responsabila asa cum ati fost in toate colaborarile noastre.

Despre dumneavoastra, in urma colaborarii noastre, pot spune urmatoarele: eficienta; la obiect; cunostinte vaste in domeniul economic/juridic care v-au permis sa ne atrageti atentia intotdeauna si asupra unor aspecte colaterale, de multe ori insa, deloc de neglijat; sumarizarea in cateva cuvinte a tuturor actiunilor, discutiilor noastre care permit in timp o buna trasabilitate pentru activitatile realizate in comun; manager atent si implicat in intreaga activitate a biroului de avocatura "HATEGAN LAW OFFICE" cu o strategie clara, evidenta.

Marius Petrica,
Director Kromberg & Schubert Timisoara

Ioana Hategan este un profesionist care urmareste permanent perfectionarea intr-un domeniu specializat, acela al consultantei juridice de afaceri, pe care o face foarte bine. Este o placere sa vezi un om asa de dedicat activitatii profesionale. Si evident, acest lucru influenteaza pozitiv toate proiectele legale in care ea si echipa ei sunt implicati.

Emil Cristescu, Director "Bega Grup".

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale
Cartea Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Instrumente financiar-bancare pentru societati comerciale - Andreea Iancu, Alina Iozsa" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ce relatie ai cu banii? - Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Ted Klontz, Rick Kahler, Brad Knontz
18,05 lei
Economia activitatii financiare si monetare internationale - Paul Bran , Ionela Costica Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Paul Bran , Ionela Costica
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante