Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2

Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2 - Catrinciuc Petre
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegimul Juridic Al Strainilor. Editia 2
Comanda acum "Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2 - Catrinciuc Petre" de pe libraria ishop la pretul de 24,90 lei
Descriere carte:
A doua editie a lucrarii Regimul juridic al strainilor, revizuita si adaugita, ofera o analiza aprofundata si extrem de riguroasa asupra legislatiilor si practicilor dintr-un numar de 34 de state din marile sisteme de drept (romano-germanic, common law, religioase si traditionale), din dreptul comunitar european si din dreptul român.
Este unul dintre cele mai cuprinzatoare studii de drept comparat în materia regimului strainilor care analizeaza evolutia legislatiilor statelor lumii cu privire la conditiile de intrare, sedere, iesire, drepturile si obligatiile strainilor, imigrantilor, refugiatilor, apatrizilor si persoanelor stramutate.
Lucrarea Regimul juridic al strainilor vine în ajutorul studentilor, juristilor, diplomatiilor si functionarilor consulari, politistilor de frontiera si ofiterilor de imigrare care se confrunta în activitatea practica cu probleme privind intrarea, sederea si iesirea strainilor, având în acelasi timp si un scop de informare a publicului larg asupra conditiilor exercitarii dreptului la libera circulatie în contextul proceselor de globalizare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2
Cartea Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regimul Juridic Al Strainilor. Editia 2 - Catrinciuc Petre" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international