Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002)

Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002) - Popescu Corneliu Liviu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roHotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002)
Comanda acum "Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002) - Popescu Corneliu Liviu" de pe libraria ishop la pretul de 20,71 lei
Descriere carte:
Lucrarea contine un numar de 35 de hotarari pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cauzele impotriva Romaniei, ordonate cronologic, pana la data de 31 decembrie 2002.
Ea se adreseaza atat teoreticienilor, cat si practicienilor dreptului, dar in aceeasi masura poate raspunde multor "semne de intrebare" ale studentilor facultatilor cu profil juridic si nu numai.
De asemenea, cartea deschide si tuturor celor interesati calea spre cunoasterea solutiilor instantei europene in cauzele privind Romania.
Astfel, se poate afirma ca lucrarea s-ar putea bucura de un real succes in mediile universitare (cadre didactice si studenti), ar fi indicata si cabinetelor de avocatura si bineinteles si instantelor judecatoresti.
Este probabil singura carte pe piata, care sa abordeze un subiect similar.
Cartea este bine fundamentata, hotararile cuprind toate elementele necesare cunoasterii situatiei de fapt si de drept. Hotararile sunt traduse din limba franceza, ca una din limbile oficiale de redactare ale instantei europene, acestea devenind o sursa de informare nealterata, asigurandu-se conformitatea traducerii cu cele statuate de Curtea de la Strasburg, de aceea nu s-a intervenit nici asupra sensului si literei textului si nici nu s-a operat vreo modificare in ansamblul fiecarei hotarari.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002)
Cartea Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Hotararile C.e.d.o. Pronuntate In Cauzele Impotriva Romaniei (1998-2002) - Popescu Corneliu Liviu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Strainul rezident in Romania - Tatar Adrian Constantin Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Tatar Adrian Constantin
28,40 lei
Securitatea si dreptul international. Provocari la inceput de secol XXI - Balaban Constantin Gheorghe Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Balaban Constantin Gheorghe
27,96 lei
Raspunderea in dreptul international umanitar - Daniela Coman, Victor Ponta Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Daniela Coman, Victor Ponta
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international