Regenta neagra

Regenta neagra - Franck Ferrand
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegenta neagra
Comanda acum "Regenta neagra - Franck Ferrand" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Un rege ? Francisc I ? care se gandeste mai mult la iubirile si la vanatorile sale decat la viitorul Frantei. O regenta ? Louise de Savoia ? care tine strans in maini fraiele Statului si care manevreaza in culise contra visului italian al fiului ei. O regina in devenire, Marguerite, care-si iubeste fratele prea mult si care ar dori sa dirijeze constiintele tuturor Varul-conetabil al Frantei, Charles de Bourbon, despre care se sopteste pe la colturi c-ar fi pactizat cu imparatul Carol Quintul si cu regele Angliei, Henric VIII Doi frati, ambii tineri scutieri, azvarliti in marea istorie si intr-o aventura care le da peste cap existentele. Un rege-prizonier. Niste copii disparuti in conditii stranii. Alti copii, de sange regesc, lasati ostatici. Pasiuni inflacarate, rasturnari de situatii, tradari, executii. O iubire interzisa. O alta incestuoasa. Plus Diane de Poitiers, care, cu ascendentul ei enigmatic, stie sa castige inima unui rege capricios, instituind astfel ceea ce s-a numit Curtea doamnelor. 

Regenta neagra este prima carte dintr-o miniserie ? Curtea doamnelor ? dedicata intrigilor din Renasterea timpurie franceza, o perioada epica si fastuoasa in care, sub domniile regilor Francisc I si Henric II, se afirma puterea catorva femei de exceptie.

Istoricul, scriitorul si cronicarul Franck Ferrand este autorul mai multor lucrari publicate mai ales la editurile Flammarion si Perrin. Preocupat de acuratetea faptelor istorice, el ofera, in Regenta neagra , o naratiune inflacarata si eleganta.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regenta neagra
Cartea Regenta neagra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regenta neagra - Franck Ferrand" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Machu Pichu, Cetatea Secreta - Antoine B. Daniel Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Antoine B. Daniel
23,74 lei
Aparatorii (vol. I + II) - Radu Ciobotea Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Radu Ciobotea
56,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric