Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala

Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala - Deborah Tom
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRegasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala
Comanda acum "Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala - Deborah Tom" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
PASI ESENTIALI PENTRU A VA GASI IMPLINIREA IN MUNCA SI IN VIATA PERSONALA
Creati-va un echilibru in viata!
Lumea in care traim e din ce in ce mai complicata. Ne cere suplete, adaptabilitate, optimism si incredere.
Prin jocuri, exemple din propria-i cariera, intrebari amuzante si incitante, psihologul englez Deborah Tom ne propune aici un exercitiu inedit de apropiere de noi insine, de imprietenire cu propriul nostru suflet, in conditiile vietii tot mai acaparante si stresante pe care modernitatea o presupune.
Autoperceptia: Invatati sa va cunoasteti pe dvs. insiva, sa va controlati reactiile, sa va concentrati asupra angajamentelor. Schimbarea: Aflati metode practice de a gestiona schimbarea si de a va gasi echilibrul in viata.
Pastrarea echilibrului: Acordati atentie schimbarii prioritatilor in diversele etape ale vietii dvs. Sfaturile si studiile de caz prezentate de Deborah Tom va vor ajuta sa aveti o abordare flexibila si sa deveniti stapanul vietii dvs., gasind implinirea. Bazandu-se pe experienta ei vasta in lucrul cu companii interna?ionale si organizatii, Deborah Tom ne pune la dispozitie abilitati si strategii apte sa ne ajute sa ne intelegem propriile probleme si sa gasim echilibrul si implinirea in viata sociala, profesionala si personala.
Deborah Tom este un psiholog cu experienta in consilierea pe probleme de cariera. Conduce doua companii de training si dezvoltare, ajutand persoane individuale, companii si organizatii, printre care BBC, sa dea randamentul maxim.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala
Cartea Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Regasirea echilibrului. Pasi esentiali pentru a va gasi implinirea in munca si in viata personala - Deborah Tom" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anotimpurile VIetii - Jim Rohn Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn
13,30 lei
Calea Implinirii Personale - Todd Duncan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Todd Duncan
22,00 lei
Bucuria de a invinge - Michael Beer Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Michael Beer
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala