Bucuria de a invinge

Bucuria de a invinge - Michael Beer
Pret: 13,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBucuria de a invinge
Comanda acum "Bucuria de a invinge - Michael Beer" de pe libraria ishop la pretul de 13,30 lei
Descriere carte:
Pentru fiecare om, reusita are o definitie specifica. Dar in esenta este vorba despre valoarea pe care ti-o acorzi tie insuti si probabil ca tuturor ne-a trecut prin minte gandul ca nimeni nu poate fi mai exigent cu noi decat noi insine. Pornind de la aceasta idee, Michael Beer are o modalitate originala de a aborda succesul personal. El spune ca nu trebuie sa fii un supraom, un geniu pentru a obtine ceea ce ti-ai dorit de la viata. Nu ai nevoie de aptitudini, studii, inteligenta sau o personalitate iesite din comun. Ai nevoie doar de un imbold care sa te propulseze pe drumul caare reusita. Fiecare capitol al acestei carti furnizeaza sugestii si informatii care te vor ajuta sa devii ceea ce ti-ai dorit. Oare ceea ce crezi tu despre tine insuti nu este mai important decat ceea ce cred altii? Michael Beer si-a propus sa scrie o carte pentru oamenii obisnuiti, care, privind in sufletul lor, sa descopere acolo adevarata bogatie. El se amesteca in viata oamenilor cu multa delicatete, in ciuda exprimarii sale directe fara menajamente, fara pudori de salon, fara fatarnicie in aprecierea sentimentelor si a situatiilor ce pot aparea in viata noastra, a tuturor.

A fi invingator inseamna sa simti ca esti stapanul propriei vieti si niciodata nu e prea tarziu pentru a-ti asuma raspunderea pentru propriul destin. Michael Beer este calauza noastra pe acest drum.

Michael Beer este consultant international pentru cursurile de pregatire in vanzari. Privilegiat fiind de pasiunea pentru munca sa, vreme de mai bine de 30 de ani i-a studiat pe cei din jurul sau, incercand sa afle care este secretul invingatorului. De aceea el este omul cel mai potrivit care sa scrie despre bucuria celor care reusesc.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bucuria de a invinge
Cartea Bucuria de a invinge in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bucuria de a invinge - Michael Beer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pe Culmile Succesului - Zig Ziglar Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Zig Ziglar
22,00 lei
Spune "pot" si vei putea! - Norman Vincent Peale Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Norman Vincent Peale
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala