Razboiul batranilor

Razboiul batranilor - John Scalzi
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRazboiul batranilor
Comanda acum "Razboiul batranilor - John Scalzi" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
In ziua in care am implinit saptezeci si cinci de ani am fost la mormintul sotiei mele. Apoi m-am inrolat."

Asa incepe povestea lui John Perry. Omenirea a ajuns la stele. Dar planetele capabile sa sustina viata sint putine, iar rasele de extraterestri care se opun colonizarii lor sint un lucru comun. Prin urmare, oamenii trebuie sa lupte pentru spatiul vital. Razboiul - brutal, singeros si parca fara sfirsit - se poarta de decenii intregi, departe de Pamint.

Terra e subordonata Fortelor Coloniale si toata lumea stie ca, de la o anumita virsta, oricine se poate alatura acestora. Nimeni nu are nevoie de soldati tineri, ci de oameni care poarta povara cunostintelor si experientei unei vieti. Voluntarii parasesc pentru totdeauna Pamintul, avind in fata doi ani in zonele de conflict.

Supravietuitorii sint rasplatiti cu o viata noua, pe una dintre planetele colonizate cu atita truda. John Perry accepta acest tirg. Crede ca stie la ce trebuie sa se astepte. Dar bataliile ce se poarta la ani-lumina de casa sint mult mai cumplite decit si-ar putea el imagina...iar ceea ce va deveni e mult, mult mai straniu.

Romancier si jurnalist, laureat al premiilor John W. Campbell si Hugo, John Scalzi este de asemenea unul dintre cei mai vechi si mai apreciati bloggeri din lume. Locuieste impreuna cu sotia si fiica sa in Ohio (Statele Unite).

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Razboiul batranilor
Cartea Razboiul batranilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Razboiul batranilor - John Scalzi" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Inclestarea Regilor - Volumul 2 - George R.R. Martin Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
George R.R. Martin
0,00 lei
Abatia - Dan Dobos Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Dan Dobos
28,50 lei
Insula doctorului Moreau  - H.G. WELLS Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
H.G. WELLS
16,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune