Noua Printi Din Amber

Noua Printi Din Amber - Roger Zelazny
Pret: 15,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoua Printi Din Amber
Comanda acum "Noua Printi Din Amber - Roger Zelazny" de pe libraria ishop la pretul de 15,30 lei
Descriere carte:
Atunci cind se trezeste dupa un accident aproape fatal, Corwin nu isi aminteste aproape nimic despre el insusi, dar constata ca s-a vindecat mult mai repede decit ar fi fost normal si ca poseda o forta neobisnuita - supraumana, s-ar putea spune. in incercarea de a descifra lantul de evenimente care a dus la aceasta situatie, eroul isi aminteste prima lectie de care trebuie sa tina seama daca doreste sa supravietuiasca: fratii si surorile sale sint cele mai periculoase persoane pe care le cunoaste. Centrul catre care graviteaza cu totii se numeste Amber - un loc care nu se afla pe Pamintul pe care il stim, un loc in care se duce o lupta acerba pentru succesiunea la tron, un loc in care se afla cheia identitatii lui Corwin. Dar drumul catre Amber este presarat cu pericole, incepind cu creaturile ciudate trimise de un dusman necunoscut si pina la fortele comandate de Eric, regent si pretendent la tron. in acest prim volum al Cronicilor Amberului, cititorul este purtat intr-o calatorie a carei miza este mai mult decit memoria pierduta a lui Corwin. La finalul ei isi gasesc raspuns intrebari cum ar fi: Ce sint Umbrele? Ce este Modelul? La ce folosesc misterioasele carti de tarot? si, mai ales: de ce simte ca ii este menit sa fie rege in Amber?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noua Printi Din Amber
Cartea Noua Printi Din Amber in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noua Printi Din Amber - Roger Zelazny" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ingerul De La Fereastra Dinspre Apus - Gustav Meyrink Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
Gustav Meyrink
0,00 lei
JURNALELE LUI STEFAN. INCEPUTURILE - L.j. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Science Fiction / Fictiune
L.j. Smith
10,44 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Science Fiction / FictiuneCarti recomandate din categoria Science Fiction / Fictiune