Raspunderea In Dreptul Constitutional

Raspunderea In Dreptul Constitutional - Coordonator Elena Simina Tanasescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRaspunderea In Dreptul Constitutional
Comanda acum "Raspunderea In Dreptul Constitutional - Coordonator Elena Simina Tanasescu" de pe libraria ishop la pretul de 9,90 lei
Descriere carte:
Centrul de Drept Constitutional si Institutii politice (CDCIP) a fost creat în cadrul Catedrei de Drept Public a Facultatii de Drept înca din anul 1991, ca o formula stiintifica, fara personalitate juridica, utilizata pentru organizarea de seminarii si dezbateri pe teme constitutionale de actualitate. CDCIP îsi propune sa promoveze dezbaterea si cercetarea stiintifice asupra sistemelor constitutionale si politice în rândul cadrelor didactice din sfera dreptului public, precum si a cercetatorilor, doctoranzilor, studentilor si practicienilor de renume care doresc sa contribuie la studierea fenomenelor si proceselor din actualitatea constitutionala. Astfel, CDCIP doreste sa sustina prin analize si discutii teoretice, dar si cu aplicabilitate practica, studierea aprofundata, inclusiv de drept comparat, a principalelor tendinte ce se manifesta în dreptul public contemporan.

Prezenta lucrare aduce la cunostinta publicului larg comunicarile stiintifice si dezbaterile care au avut loc în cadrul seminarului cu tema „Raspunderea în dreptul constitutional” organizat în data de 21 iunie 2006 de Centrul de Drept Constitutional si Institutii politice în colaborare cu institutia Avocatul Poporului.

• Titlu in curs de epuizare!



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Raspunderea In Dreptul Constitutional
Cartea Raspunderea In Dreptul Constitutional in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Raspunderea In Dreptul Constitutional - Coordonator Elena Simina Tanasescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Deontologia vietii publice - Verginia Vedinas Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept Constitutional
Verginia Vedinas
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept ConstitutionalCarti recomandate din categoria Drept Constitutional