Pygmy

Pygmy - Chuck Palahniuk
Pret: 21,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPygmy
Comanda acum "Pygmy - Chuck Palahniuk" de pe libraria ishop la pretul de 21,80 lei
Descriere carte:
Pygmy, cel de-al zecelea roman al lui Palahniuk, este o satira culturala muscatoare: o banda de teroristi adolescenti, instruiti si indoctrinati de un stat totalitar neprecizat, se infiltreaza in sinul unor familii americane, in cadrul unui asa-zis schimb cultural. Misiunea lor secreta: sa distruga America prin Operatiunea Dezas­trul, o actiune programata de a aduce haosul, sub aparenta unui proiect stiintific scolar. Povestite de Pygmy, agentul secret slabanog cu capacitati mortale, in virsta de doar 13 ani, peripetiile crude si scandaloase sint puse intr-o lumina alienata, ce deconstruieste toate conventiile respectate cu sfintenie de gazdele si colegii sai, la biserica, la mall, la scoala sau in sinul familiei. Stilul neobisnuit al cartii poarta numele de "limba arsa" si presupune modificari de topica sau sintaxa si parafrazari insolite. Toate acestea necesita o doza de efort din partea cititorului, care trebuie sa descifreze gindirea codata a strainului absolut, surprins de cele mai banale realitati.  

"Un amestec formidabil de clisee publicitare, slogane stingiste, slang adolescentin si o propunere pentru cei cu gust pentru satira." ( San Francisco Chronicle )  

"Romanele lui Palahniuk au fost intotdeauna marcate de umor negru. Stilul sau minimalist, pigmentat, impinge naratiunea de-a lungul multor evenimente bizare si uneori socante. Pygmy este un portret extraordinar, al unui personaj ce nu va putea fi uitat, din partea unui autor care continua sa-si intrige cititorii." ( The Boston Globe )  

"Un comentariu acid asupra intilnirii dintre culturi, cu un final violent si sinistru." ( The London Free Press )  

"Inchipuiti-va un scriitor precum Faulkner scriind despre un tinar comunist dement, capabil de lovituri letale si cu o erectie aproape constanta... Apocalipsa Visului American n-a fost niciodata atit de amuzanta!" ( Death+Taxes )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pygmy
Cartea Pygmy in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pygmy - Chuck Palahniuk" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Lacomie - Elfriede Jelinek Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Elfriede Jelinek
33,20 lei
Ben Hur - Lewis Wallace Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Lewis Wallace
18,90 lei
Valentine - Adriana Trigiani Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Adriana Trigiani
33,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala