Puterea unei ore

Puterea unei ore - Dave Lakhani
Pret: 22,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea unei ore
Comanda acum "Puterea unei ore - Dave Lakhani" de pe libraria ishop la pretul de 22,00 lei
Descriere carte:


Aceasta carte nu se aseamana cu nici o alta lucrare de dezvoltare personala pe care ai citit-o pana acum. Este revolutionara si te va ajuta sa realizezi intr-o ora ceea ce credeai ca este imposibil sa faci pe parcursul unei saptamani.

Dave Lakhani, un renumit specialist in strategie pe probleme de dezvoltare a afacerii, isi propune ca Puterea unei ore sa ofere o solutie persoanelor care au un program foarte incarcat, dar care au nevoie de o schimbare in viata personala sau profesionala. In acest sens, oricine citeste aceasta carte si aplica principiile puse in discutie de Dave Lakhani se va afla pe drumul catre o dezvoltare esentiala.

Puterea unei ore este extraordinar de utila, prezentandu-ti problemele majore pe care le poti intalni in viata de zi cu zi in puncte foarte clare, care iti permit sa alegi elementele importante asupra carora trebuie sa-ti indrepti atentia, oferindu-ti in acelasi timp instrumentele necesare pentru a fi eficient in ceea ce faci. In plus, te va ajuta sa identifici zonele in care ai nevoie de o schimbare si te va ghida printr-un proces de concentrare extraordinara astfel incat sa iti poti reinventa viata si afacerea. Nu-ti vei mai face probleme in legatura cu organizarea timpului, vei sti cum sa-ti clasifici relatiile personale pentru binele tau si al afacerii tale, cum sa porti o negociere cu clientii, cum sa-ti conduci angajatii si sa-ti creezi o imagine asupra succesului tau.

Puterea unei ore este o carte pentru tine pentru noi toti!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea unei ore
Cartea Puterea unei ore in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea unei ore - Dave Lakhani" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Persuasiunea mascata Tactici si trucuri psihologice pentru invingatori -  Kevin Hogan , James Speakman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Kevin Hogan , James Speakman
23,75 lei
Vindecarea sentimentelor... din inima ta - Karol K. Truman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Karol K. Truman
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala