Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie -

Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie - - Katie Byron
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roCine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie -
Comanda acum "Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie - - Katie Byron" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Aceasta carte este o colectie de cincisprezece dialoguri, pe care Byron Katie le-a purtat cu diferiti oameni care au participat la intalniri cu ea, in mai multe locatii din Statele Unite si Europa.

Unii dintre cei care au lucrat cu Katie sufereau de boli chinuitoare, altii erau parasiti in dragoste sau treceau prin divorturi neplacute, iar altii erau pur si simplu iritati din cauza unui coleg de lucru sau a cresterii chiriei.

Ceea ce aveau cu totii in comun era disponibilitatea de a pune intrebari, cu ajutorul lui Katie, legate de gandurile dureroase care reprezentau adevarata cauza a suferintei lor. In fiecare caz, vedem cum Katie, cu mintea sa agera si imensa sa blandete, a ajutat fiecare persoana sa descopere pentru sine ca, ceea ce pana atunci se prezenta ca o realitate de necontestat, nu era chiar asa.

Desi aceste dialoguri constituie o lectura fascinanta - unele sunt in acelasi timp foarte amuzante, dar si profund miscatoare - ele sunt menite, in principal, sa serveasca drept instrumente de invatare.

Fiecare dialog a avut loc in fata unui public. Katie nu a pierdut niciodata legatura cu acel public, amintindu-le in mod repetat tuturor, sa urmareasca dialogurile in sinea lor si sa-si puna singuri intrebarile pe care trebuiau sa si le puna participantii.

Dialogurile dintre Katie si acesti voluntari sunt o punere in scena, exterioara, a exact genului de dialog pe care fiecare cititor il poate purta cu propriile ganduri. Rezultatul - chiar si in situatia aparent cea mai cumplita - poate fi o eliberare si o bucurie de neimaginat.

Cine ai tu, fara povestea ta? Chiar vrei sa afli adevarul? Investigheaza fiecare afirmatie, folosind cele patru intrebari. Cele patru intrebari sunt:

1. E adevarat?

2. Poti fi absolut sigur ca e adevarat?

3. Cum reactionezi, ce se intampla cand crezi acest gand?

4. Cine ai fi tu, fara acest gand?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie -
Cartea Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie - in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Cine ai fi tu, fara povestea ta? - dialoguri cu Byron Katie - - Katie Byron" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Forta gindirii pozitive in afaceri - Scott W. Ventrella Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Scott W. Ventrella
17,10 lei
Organizeaza-te ! - Chris Crouch Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Chris Crouch
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala