Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Eckhart Tolle
Pret: 17,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala
Comanda acum "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Eckhart Tolle" de pe libraria ishop la pretul de 17,00 lei
Descriere carte:
Putem privi aceasta carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dam acum realitatii este ntr-adevar si cea mai adecvata, adevarul ultim despre noi nsine? Stim cine suntem, care este puterea noastra reala si n ce rezida ea?

nsa ea este, de fapt, o calatorie spirituala n care sa depa-sim locurile comune ale gndirii cotidiene. Cea mai nradacinata prejudecata este aceea ca suntem totuna cu mintea noastra. ntr-adevar, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar n acelasi timp este principala sursa a anxietatii noastre. Cu fluxul ei constant de gnduri despre trecut si griji legate de viitor, mintea ne macina personalitatea, linistea, potentialul si ne mpiedica dezvoltarea spiritului.

Multi dintre noi vor descoperi ca obstacolul cel mai mare n calea acestei dezvoltari l reprezinta relatiile noastre cu ceilalti, mai ales relatiile intime.

Urmnd lumina calauzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reala cu ceilalti. Ne putem descoperi sinele autentic, complet si perfect. Putem deveni noi nsine, stapni pe forta noastra spirituala reala - daca ne abandonam momentului prezent.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala
Cartea Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Eckhart Tolle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Motivatie si personalitate - Abraham H. Maslow Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Abraham H. Maslow
56,05 lei
Alchimia emotionala - Tara Bennett-Goleman Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Tara Bennett-Goleman
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala