Lucruri marunte, rezultate marete

Lucruri marunte, rezultate marete - Roger Fritz
Pret: 16,62 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLucruri marunte, rezultate marete
Comanda acum "Lucruri marunte, rezultate marete - Roger Fritz" de pe libraria ishop la pretul de 16,62 lei
Descriere carte:
Viata nu este o serie de reactii entuziaste la evenimente majore sau circumstante traumatizante. Este o serie nesfarsita de lucruri minore care determina in ultima instanta ceea ce stim, intuitia, fericirea si soarta noastra.

In fiecare zi, lucrurile marunte pe care le facem sau le spunem ii afecteaza pe cei din jurul nostru. Nimeni nu traieste dincolo de societate. Prin urmare, actiunile noastre ii afecteaza pe altii. Felul in care ne imbracam, vorbim sau ne purtam determina modul in care semenii ne vor percepe. Daca neglijam importanta lucrurilor marunte, consecintele vor fi cu siguranta marete. Constant si necontenit, manifestam o influenta asupra familiilor, rudelor, vecinilor, colegilor de serviciu si comunitatilor noastre prin ceea ce facem sau nu.

Aceasta carte dezvaluie teoria "lucrurilor marunte" prin identificarea partilor sale componente, punandu-le sub semnul intrebarii, oferind nenumarate exemple extrase din vietile oamenilor cunoscuti noua tuturor, dar si din ale unor anonimi. Scopul cartii este acela de a ajuta inca de la prima lectura, dar mai ales de a fi recitita ori de cate ori apar probleme noi si descurajarea tinde sa puna stapanire pe noi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Lucruri marunte, rezultate marete
Cartea Lucruri marunte, rezultate marete in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Lucruri marunte, rezultate marete - Roger Fritz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Anotimpurile VIetii - Jim Rohn Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Jim Rohn
13,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala