Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a

Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a - Eckhart Tolle
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a
Comanda acum "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a - Eckhart Tolle" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Putem privi aceasta carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dam acum realitatii este intr-adevar si cea mai adecvata, adevarul ultim despre noi insine? Stim cine suntem, care este puterea noastra reala si in ce rezida ea?

Insa ea este, de fapt, o calatorie spirituala in care sa depasim locurile comune ale gandirii cotidiene. Cea mai inradacinata prejudecata este aceea ca suntem totuna cu mintea noastra. Intr-adevar, mintea poate fi un instrument extraordinar, dar in acelasi timp este principala sursa a anxietatii noastre. Cu fluxul ei constant de ganduri despre trecut si griji legate de viitor, mintea ne macina personalitatea, linistea, potentialul si ne impiedica dezvoltarea spiritului.

Multi dintre noi vor descoperi ca obstacolul cel mai mare in calea acestei dezvoltari il reprezinta relatiile noastre cu ceilalti, mai ales relatiile intime.

Urmand lumina calauzitoare a acestei lecturi, putem ajunge la comuniunea reala cu ceilalti. Ne putem descoperi sinele autentic, complet si perfect. Putem deveni noi insine, stapani pe forta noastra spirituala reala - daca ne abandonam momentului prezent.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a
Cartea Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puterea prezentului. Ghid de dezvoltare spirituala - Editia a IV-a - Eckhart Tolle" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea Mintii - Glenn Bland Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Glenn Bland
12,50 lei
Psihologia succesului - Ognev Ivan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Ognev Ivan
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala