Putere nemarginita

Putere nemarginita - Anthony Robbins
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPutere nemarginita
Comanda acum "Putere nemarginita - Anthony Robbins" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Anthony Robbins o numeste "Stiinta Dezvoltarii Personale". Tu o vei numi ca fiind cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata. Daca ai visat la o viata mai buna, "Putere nemarginita" iti va arata cum sa atingi calitatea acelei vieti nemaipomenite pe care ti-o doresti si o meriti si cum sa ai controlul aspra vietii tale personale si profesionale. Anthony Robbins a dovedit la milioane de oameni, prin carti, casete si seminarii, ca prin punerea la treaba a mintii pe care o ai, poti face, avea, dobandi sau crea orice iti doresti pentru viata ta. A invatat sefi de stat, capete incoronate, atleti olimpici, staruri de cinema sau copii cum sa dobandeasca ceea ce-si doresc. Prin "Putere nemarginita" el iti face cunostinta cu stiinta dezvoltarii personale si te invata: Cum sa afli ceea ce-ti doresti cu adevarat; Cele sapte minciuni ale succesului; Cum sa-ti reprogramezi mintea in cateva minute ca sa scapi de frica si de fobii; Secretul de a te apropia instantaneu de orice persoana intalnita; Cum sa copiezi succesul altora; Cele cinci chei ale bogatiei si fericirii.

"Putere nemarginita" este o carte revolutionara de fitness al mintii. Iti va arata pas cu pas cum sa operezi la nivelul tau maximal de performante, dobandind libertate financiara si emotionala, incredere si autoritate si cooperarea celorlalti. Iti va da cunostintele si curajul de a-ti reconstrui sinele si lumea din jurul tau. "Putere nemarginita" este o carte-ghid pentru performante de varf intr-o era a succesului.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Putere nemarginita
Cartea Putere nemarginita in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Putere nemarginita - Anthony Robbins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gandeste fix pe dos! - Paul Arden Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Paul Arden
28,40 lei
Fara risc nu exista castig - Roger Fritz Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Roger Fritz
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala