Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii

Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii - John C. Maxwell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roTotul despre lideri, atitudine, echipa, relatii
Comanda acum "Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii - John C. Maxwell" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:

  • Descatusati-va potentialul de lider! Indiferent cine sunteti, puteti fi lider si o puteti face chiar foarte bine.
  • Atitudinea va poate purta pe aripile succesului sau va poate dobori la pamant, impreuna cu oamenii pe care ii conduceti. Atitudinea pozitiva a unei echipe nu garanteaza obtinerea succesului, dar atitudinea negativa va atrage, fara indoiala, distrugerea acesteia.
  • Nu pierdeti vremea cu lucrurile pe care le puteti realiza singuri! Liderii care au o echipa bine instruita se bucura de un avantaj extraordinar, propulsandu-se astfel spre urmatorul nivel.
  • Talentul de a conduce se bazeaza pe relatiile interumane. Succesul in toate domeniile vietii se naste din succesul relatiilor pe care le avem cu semenii nostri.

    Iata afirmatiile cheie care constituie fundamentul teoriilor lui John Maxwell, expuse concis si limpede in aceasta noua carte, ce trece in revista nu numai toate fatetele succesului personal, dar si modul in care putem inrauri dezvoltarea personala si evolutia benefica a celor care ne inconjoara, adevarata misiune pe care o avem de indeplinit.

    In viata, si implicit in stiinta conducerii, totul se invata. Iar John C. Maxwell ne ofera, din nou, principii inovatoare, care au trecut deja testul timpului si care ne vor ajuta sa ne infrangem cu usurinta limitele.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii
Cartea Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Totul despre lideri, atitudine, echipa, relatii - John C. Maxwell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Coloreaza-ti increderea in tine - Veronique Henderson & Pat Henshaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Veronique Henderson & Pat Henshaw
45,12 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala