Puneti-Va pe roate afacerea VIsata

Puneti-Va pe roate afacerea VIsata - Romanus Wolter
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuneti-Va pe roate afacerea VIsata
  • Autor: Romanus Wolter
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Cunoastere Autoeducare Business
  • Categoria: Afaceri
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Puneti-Va pe roate afacerea VIsata - Romanus Wolter" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
"In fiecare dimineata, sub dus, 1000 de oameni au idei sclipitoare, iar 999 dintre ei uita de ele in timp ce ies grabiti pe usa pentru a ajunge acolo unde lucreaza... pentru altcineva. Daca vrei sa fii unicul dintre cei 1000 care isi transpune visul in realitate, nu ai voie sa nu citesti aceasta carte."
Donald Asher, Numarul 1 in domeniul orientarii profesionale, autor al Asher's Bible of Executive R?sum?s

UITA DE PRETEXTE!
Nu ai nevoie de un MBA sau de 50.000 de dolari. Pentru a-ti lansa afacerea si a o mentine pe piata, iti trebuie doar pasiune, sprijin si experienta reala a intreprinzatorilor. Din fericire, prin Puneti-va pe roate afacerea visata le veti avea pe toate trei.
In acest adevarat Manual al reusitei in afaceri, un ghid plin de informatie, dar si de inspiratie, Romanus Wolter - liderul incontestabil al dezvoltarii afacerilor - va conduce prin toate etapele reusitei personale si profesionale. Poate ca deja ati inceput o afacere si apele sunt tulburi, sau poate ca vreti sa o faceti, dar nu aveti curajul, pentru ca nu considerati ca ati acumulat toate cunostintele necesare. Nu intamplator, primul pas este o evaluare a motivatiei si a compatibilitatii cu ideea de afaceri pe care o aveti. Apoi, de la brainstorming si marketing, pana la prezentarea in fata lumii, cunoasterea mediului de afaceri si a competitiei, autorul va ghideaza energic de-a lungul intregului drum, pentru a va initia afacerea, a obtine profit si a o mentine in perfecta stare de functionare. Mai mult, veti descoperi calea prin care voi insiva nu veti ajunge la epuizare si veti continua sa va bucurati de viata, de familie si de prieteni. Imbogatita cu relatari ale unor intreprinzatori cu experienta si tehnici aplicabile, preluate din viata reala, cartea va furnizeaza entuziasmul si cunoasterea necesara pentru a va transforma visul in realitate.

"Wolter trateaza subiectul cu un entuziasm singular, nemaiintalnit."
David A. Dore, Director, Institutul pentru intreprinzatori,
City College al San Francisco

"O resursa pretioasa pentru toti cei care sunt sau vor sa devina intreprinzatori. Cititi aceasta carte si pregatiti-va pentru succes in lumea afacerilor, dar si pe plan personal!"
Daniel Hwang, Director,
Biroul pentru Intreprinzatori al Primariei din San Francisco

"Aceasta carte unica va va transforma visurile intr-o afacere de succes."
Sharon Miller, CEO, Centrul Antreprenorial Renaissance


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puneti-Va pe roate afacerea VIsata
Cartea Puneti-Va pe roate afacerea VIsata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puneti-Va pe roate afacerea VIsata - Romanus Wolter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
afacerea-de-vis.com - Burke Hedges Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Burke Hedges
15,20 lei
Dezvoltarea afacerilor sociale - Muhammad Yunus in colaborare cu Karl Weber Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Muhammad Yunus in colaborare cu Karl ...
30,40 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri