Bani si succes prin relatii

Bani si succes prin relatii - Alfred J. Kremer
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roBani si succes prin relatii
Comanda acum "Bani si succes prin relatii - Alfred J. Kremer" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Despre colectia Utilitare-Profesie

Ce sa-ti mai spun eu despre vremurile pe care le traim. Stii si singur. Meserii noi, goana dupa banii, obsedati de succes, comunicarea si o latura de-a ei, negocierea, chestia cu marketigul si publicitatea, fara de care degeaba mai faci orice-ai face, angajari dupa criterii si cu metode care-ti par cel putin stranii, daca nu cumva de speriat. Ca sa nu mai punem la socoteala atitea concepte vehiculate, unele de-a dreptul revolutionare. Si, peste toate astea, internetul, revenind obsedant in orice discutie, in fapt tema in care sucomba pana si cea mai banala sueta. Iar tu, mic si pierdut in toate astea, stresat si aproape agresat de ele, nestiind de unde sa le mai apuci. Noroc - nu, nu cu Joe, desi, poate ca asa ar fi fost mai simplu - cu NICULESCU, vezi bine, si cartile lui."
Culegeri utile in zilele noastre in activitatea profesionala, dar si in cea mai face omul dupa iesirea de la serviciu, cartile colectiei se constituie in mici "concentrate" tematice de actualitate, in masura sa aduca ceva mai multa lumina, cat sa deschida pofta unor aprofundari ulterioare, in cateva dintre directiile vietii trepidante de azi.

Intr-o structura clara, cu numeroase exemplificari, volumul prezinta cele mai moderne metode de stabilire atat a relatiilor de afaceri, cat si a celor din viata de zi cu zi, putandu-se constitui intr-o prima abordare in dobandirea succesului deplin.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Bani si succes prin relatii
Cartea Bani si succes prin relatii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Bani si succes prin relatii - Alfred J. Kremer" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
SCOALA DE AFACERI - Pentru oamenii carora le place sa ii ajute pe altii - Editia a II-a - Robert T. Kiyosaki  & Sharon L. Lechter Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Robert T. Kiyosaki & Sharon L. Lechter
23,75 lei
Proiectarea Unei Noi Afaceri Saptamana Cu Saptamana - Steve Parks Diana Andreea Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Afaceri
Steve Parks Diana Andreea Dobrescu
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AfaceriCarti recomandate din categoria Afaceri