Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs - Daniela Kohn
Pret: 122,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPuls. Manual de limba romana pentru straini. Curs
  • Autor: Daniela Kohn
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Limbi Straine
  • Categoria: Limbi straine
  • ISBN: 978-973-46-1152-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 308
  • Format carte: mm
Comanda acum "Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs - Daniela Kohn" de pe libraria ishop la pretul de 122,55 lei
Descriere carte:
Va propunem un manual exclusiv in limba romana, care se adreseaza unui public larg, neselectat in functie de limbile straine pe care le cunoaste.  
PULS a fost elaborat pe baza Portofoliului European al Limbilor intocmit de Consiliul Europei, pentru nivelele A1-A2, tinindu-se cont de toate elementele necesare invatarii unei limbi straine: intelegere orala (ascultare), intelegere scrisa (citire), exprimare orala (participare la conversatie, producerea unui discurs oral), exprimare scrisa.

Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio.
Manualul (132 pagini) cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului un pachet de situatii de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul nu trebuie sa parcurga intregul manual pentru a putea comunica in limba romana in situatii cotidiene, ci poate folosi cunostintele dobindite dupa fiecare unitate. Ilustratiile completeaza partea discursiva, impreuna cu care compun un vocabular ce constituie un punct de plecare pentru diverse sarcini conversationale plasate in contexte plauzibile.
Sectiunile de Romana utila cuprind cuvinte si expresii relationate cu temele diferitelor unitati. Gramatica este explicata preponderent vizual, fara instructiuni normative excesive.
Pentru rezolvarea problemelor care pot aparea din dificultatea intelegerii discursului unor persoane cu accent diferit, au fost elaborate doua CD-uri audio cu dialoguri inspirate din temele abordate in manual.
Caietul de exercitii (176 pagini) vine in completarea manualului, ajutind la fixarea cunostintelor dobindite.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs
Cartea Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs - Daniela Kohn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limbi straineCarti recomandate din categoria Limbi straine