Pudra

Pudra - Dora Pavel
Pret: 25,60 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPudra
  • Autor: Dora Pavel
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Fiction Ltd
  • Categoria: Literatura romana
  • ISBN: 978-973-46-1601-5
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 248
  • Format carte: 130 x 200
Comanda acum "Pudra - Dora Pavel" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Ce-ai face daca te-ai trezi dintr-o moarte clinica, in miez de noapte, intr-o capela cu usa ferecata, incorsetat in dantela, singurul viu, intre alte catafalcuri, inspaimintat mai mult de propria inviere decit de starea pasagera in care te-ai aflat, in timp ce pe toti ai tai, parinti si frati, veri, unchi si matusi, cunoscuti si colegi, ti-i inchipui dormind linistiti, obisnuiti deja cu gindul si incepind sa se replieze din mers, sa-si ordoneze altfel viata, fara tine, impovarati pe moment doar de obligatia de-a te ajuta sa treci dincolo, pe de-a-ntregul si decent, asa cum se cuvine, cu tot trusoul mortuar, cu tot ceremonialul statornicit de cind lumea pentru un eveniment ca asta?

E doar una dintre interogatiile bulversante la care noul roman al Dorei Pavel raspunde prin odiseea intoarcerii in lume a lui Carasiniu, tinarul restaurator de arta care afla acum ca viata, ca si moartea, poate surveni oricind. O naratiune densa, a carei miza depaseste sugestiile titlului. Dincolo de orice parabola a fardului si macinarii, a falsului si desertaciunii, romanul Pudra atinge zone incontrolabile ale umanului.Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pudra
Cartea Pudra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pudra - Dora Pavel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Basme geostationare - Danut Ungureanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Danut Ungureanu
18,85 lei
Viata ca o prada - Marin Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Marin Preda
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana