Profesoara de abstinenta

Profesoara de abstinenta - Tom Perrotta
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roProfesoara de abstinenta
Comanda acum "Profesoara de abstinenta - Tom Perrotta" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
"Placerea este necesara, rusinea daunatoare, cunoasterea inseamna putere". Aceasta este deviza lui Ruth Ramsey. Profesoara de educatie sexuala intr-un liceu american, ea se trezeste tinta dezaprobarii publice, atunci cand are indrazneala de a da elevilor la clasa un raspuns un pic cam prea dezinhibat la intrebarea despre felatie pe care acestia i-o adreseaza. Partizanii puritani ai comunitatii evanghelice locale supranumite Tabernaclul Adevarului - o institutie extrem de puternica si restrictiva - se starnesc impotriva lui Ruth. Pentru a calma lucrurile, directorul liceului va trebui sa apeleze la serviciile pedagogice ale lui JoAnn Marlow, consultanta in virginitate, care va propovadui avantajele abstinentei inaintea casatoriei.
Ruth nu se va lasa cu una cu doua, mai ales atunci cand il va surprinde pe Tim Mason, antrenorul de fotbal al fiicei sale si adept fidel al Tabernaclului, facand cu echipa o rugaciune in mijlocul terenului, pentru a-i multumi lui Dumnezeu.
Tim Mason a fost rocker, dependent de droguri si de bautura, iar acum - atins de harul credintei - pare, cel putin pe moment, vindecat de pacatele tineretii. Ruth nu manifesta prea mare simpatie fata de misiunea rigida a Tabernaclului si imixtiunea acestuia in viata concreta a oamenilor. Motiv pentru care va starni o adevarata cruciada impotriva lui Tim. Adversari intr-un razboi cultural, cu atat mai comic cu cat "amploarea" lui este data de limitele unui orasel snob de provincie - tipic american - Ruth si Tim se sapa si se spioneaza in mod instinctiv. Dar, pe masura ce ostilitatile avanseaza, cei doi descopera cat de bine se simt impreuna.

DESPRE AUTOR
Tom Perrotta este american, traieste langa Boston, in Massachusetts si a scris pana acum mai multe romane: Bad Haircut, The Wishbones, Joe College, Election (ecranizat in 1999, rolurile principale fiind jucate de Reese Winterspoon si Matthew Broderick). Ultimul, Little Children, un bestseller al New York Times, a fost ecranizat in 2006 la Hollywood, cu Kate Winslet in rolul principal, si a obtinut numeroase premii si nominalizari.

FRAGMENTE PRESA
"... un roman extraordinar, o adevarata vraja. Tandru si plin de suspans, presarat cu un umor dulce-amarui, o parodie care nu lasa totusi pe ultimul plan ideea de generozitate sufleteasca."
The New York Times Book Review

"O descriere minutioasa si amuzanta a rutinei care intervine in conflictele vietii de cuplu. (...) O satira plina de stralucire."
Entertainment Weekly

"Un set impresionant de studii de personalitate... un tablou reusit al temerilor care marcheaza varsta maturitatii."
The Washinghton Post

"Cartea este dezarmant de amuzanta, dar si trista... un roman reusit."
Esquire

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Profesoara de abstinenta
Cartea Profesoara de abstinenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Profesoara de abstinenta - Tom Perrotta" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Soldatii de teracota - Maurice Cotterell Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Maurice Cotterell
31,35 lei
Oxigen - Carol Cassella Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Carol Cassella
37,04 lei
Povestasul - Vargas Llosa Mario Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Vargas Llosa Mario
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala