Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel

Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel - Michael Watkins
Pret: 32,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrimele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel
Comanda acum "Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel - Michael Watkins" de pe libraria ishop la pretul de 32,30 lei
Descriere carte:
In calitate de profesor de management la IMD Lausanne, Michael Watkins formeaza viitorii directori de companii, predandu-le cursuri specifice de management organizational si dezvoltare. De-a lungul timpului a oferit consultanta unei arii extinse de categorii de lideri ? de la cei din intreprinderi mici si mijlocii pana la cei care lucreaza in corporatii multinationale.

A fost profesor la Kennedy School of Government din cadrul Harvardului, iar din 1996 preda cursuri de leadership si negociere la Harvard Business School.

Este coautor a peste 10 carti despre leadership si negociere in afaceri, printre care Shaping the Game: The New Leader's Guide to Effective Negociating . Pe langa cartile sale despre management si leadership, Watkins a analizat si a scris articole despre securitatea internationala si negociere in comertul international.  

?Aceasta carte este harta managerilor pe drumul pentru preluarea conducerii in primele 90 de zile la un nou loc de munca.?
Michael Watkins

Specializat in formarea liderilor, Michael Watkins pleaca de la premisa ca primele 90 de zile sunt esentiale in trasarea directiei de actiune a noului sef numit. Esec sau avant? Infrangere sau succes? Totul depinde de cum va concentrati energia si de cum va trasati planul personal de dezvoltare in aceste prime  90 de zile. Printre elementele-cheie ale transformarii perioadei de tranzitie intr-un succes deplin se numara: cunoasterea in detaliu a noii organizatii sau a noului domeniu pe care il coordonati; stabilirea unei relatii oneste si echilibrate atat cu superiorul ierarhic, cat si cu subordonatii directi; formarea coalitiilor in interiorul s i mai ales in afara departamentului coordonat.

Primele 90 de zile intr-o noua pozitie de conducere reprezinta intervalul optim pentru a analiza situatia, a pune la punct o strategie de actiune si a evalua potentialul colegilor si al partenerilor dumneavoastra. Acestea sunt zilele in care va delimitati terenul, va edificati asupra lacunelor de comunicare si incercati sa gasiti solutiile optime pentru reusita.

Un adevarat izvor de inspiratie pentru depasirea cu succes a unei perioade dificile si esentiale din cariera unui sef, cartea este extrem de apreciata in domeniu, mai ales pentru ca propune cai logice de ocupare a unei pozitii, de asumare si constientizare a noului rol, de construire a unei strategii de lucru, de trasare a viitorului companiei, dar mai ales de asigurare a continuitatii.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel
Cartea Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Primele 90 de zile - Strategii de succes pentru noii conducatori, la orice nivel - Michael Watkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Manager, nu MBA -  Henry Mintzberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Henry Mintzberg
33,25 lei
Management international - Ioan Popa , Radu Filip Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ioan Popa , Radu Filip
28,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management