Managementul Schimbarilor

Managementul Schimbarilor - Androniceanu Armenia
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul Schimbarilor
Comanda acum "Managementul Schimbarilor - Androniceanu Armenia" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Accentul este pus pe coducerea schimbarilor si pe metodele de stimularea a laturii creative a managementului. Necesitatea de a inova presupune adoptarea unor strategii orientate spre promovarea noului pentru realizarea eficientei. Solutia oferita de autoarea este abordarea in mod creativ a problemelor organizationale. Autoarea propune si experimenteaza pentru prima data in Romania medote de management care implica valorificarea potentialului creativ al factorului uman. Sunt semnalate elemente de impact asupra managementului schimbarilor si modalitati de crestere a eficientei organizationale.
Lucrarea contine o serie de metode si tehnici de stimularea a creativitatii care pot fi utilizate de manageri in diverse faze ale proceselor de management. Metodele, Brainstorming, Delbecq  si Mesa (Manager – Economist – Sociolog -Armenia) sunt insotite de studii de caz care reprezinta rezultele cercetarilor realizate de autoare.
Publicul-tinta il reprezinta managerii, managerii de resurse umane, dar si studentii la Management, Economie.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul Schimbarilor
Cartea Managementul Schimbarilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul Schimbarilor - Androniceanu Armenia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Competentele emotionale si succesul in management - Rodica M. Candea , Dan Candea Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Rodica M. Candea , Dan Candea
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management