Prima iubire

Prima iubire - I. S. Turgheniev
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPrima iubire
Comanda acum "Prima iubire - I. S. Turgheniev" de pe libraria ishop la pretul de 17,57 lei
Descriere carte:
Volumul ofera o selectie din nuvelistica fascinanta a ?celui mai occidental dintre scriitorii rusi?, cum il califica Garabet Ibraileanu, adaugind: ?Nici un scriitor n-a dat atita pret sentimentului iubirii si nimeni n-a aratat mai cu staruinta ca iubirea duce intotdeauna la nefericire. La Turgheniev, cei ce iubesc sint despartiti intotdeauna de ostilitatile sortii, de moarte, de piedicile sociale etc. Iar daca in sfirsit s-au intilnit, acel fatum care-i urmareste ii smulge numaidecit pe unul din bratele altuia. (...) Foarte putini scriitori au zugravit femeia atit de adevarat si cu atita delicateta ca Turgheniev, si au perceput-o ca acest mare observator al nuantelor de sentiment. In aceasta privinta el nu are rivali decit pe un Goethe sau pe un Tolstoi?. Prozele incluse in volum poseda virtutile menite sa confirme asertiunile de mai sus, reprezentind fiecare in parte si toate la un loc veritabile bijuterii literare consacrate eternului feminin, misterului care invaluie femeia.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Prima iubire
Cartea Prima iubire in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Prima iubire - I. S. Turgheniev" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Femeia de la miezul noptii - Albala Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Albala Radu
14,40 lei
Aurolac Blues si alte texte scurte - Saviana Stanescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Saviana Stanescu
21,80 lei
Laura In Tinutul Padurilor - DOMAN Dan, Ilustr. FRATILA Iulian Augustin Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
DOMAN Dan, Ilustr. FRATILA Iulian Aug...
5,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri