Alhambra

Alhambra - Whashington Irving
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roAlhambra
Comanda acum "Alhambra - Whashington Irving" de pe libraria ishop la pretul de 14,18 lei
Descriere carte:
Mai multe variante brute ale urmatoarelor povestiri si eseuri au fost scrise in timpul sederii in Alhambra; altele au fost adaugate ulterior, fiind bazate pe notitele si observatiile facute acolo. Am avut grija sa pastrez culoarea locala si veridicitatea; astfel incat intrega carte are intentia de a prezenta o imagine credibila si graitoare a unui microcosmos, a unei mici lumi unice in care am fost aruncat din fericire; si despre care lumea exterioara are o idee total gresita. Stradania mea a fost sa descriu in amanunt caracterul sau pe jumatate spaniol si pe jumatate oriental; imbinarea intre eroic, poetic si grotesc; sa reinvii urmele de gratie si frumusete care palesc cu repeziciune de pe zidurile sale; sa marchez traditiile regale si cavaleresti ale celor care odata ii amenintau regatul; precum si sa pastrez o amintire a legendelor superstitioase si capricioase ale rasei pestrite care bantuie acum prin ruinele acestei lumi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Alhambra
Cartea Alhambra in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Alhambra - Whashington Irving" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestiri (1990-1993) - Slawomir Mrozek Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Slawomir Mrozek
9,03 lei
Plaja Nudistilor. Cele Mai Bune Povestiri, 1998 - BOERESCU Dan-Silviu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
BOERESCU Dan-Silviu
13,41 lei
O poveste cu povesti - Waldi H?rer Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Waldi H?rer
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri