Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene

Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene - Elisabeta Iorga, Marius Iorga
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPreparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene
Comanda acum "Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene - Elisabeta Iorga, Marius Iorga" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Alimentatia vegetariana - fie in varianta mai stricta, fie in cea care combina vegetalele cu lactate si oua, excluzand doar carnea - este recomandata din ce in ce mai des pentru beneficiile sale incontestabile, fiind unul dintre cele mai bune mijloace de asigurare a sanatatii, bunei dispozitii si longevitatii.

Cartea de fata vine in sprijinul cititorilor care isi doresc sa adopte acest stil de viata, ajutandu-i sa alunge monotonia hranei de zi cu zi. Retetele propuse utilizeaza ingrediente accesibile sau pe alocuri mai exotice, combinandu-le pentru a crea o bucatarie savuroasa si mereu altfel. Deseori, fie numai si gandul la cate un preparat mai deosebit - autorii va propun numeroase retete de acest fel - ne stimuleaza apetitul si pofta de viata.

Asa cum si-au obisnuit deja cititorii, Elisabeta si Marius Iorga isi insotesc retetele de sfaturi, sugestii si note pentru diversificarea variantelor propuse si indica modalitati de combinare a diverselor feluri de mancare in alcatuirea meniurilor. Cartea lor se adreseaza in egala masura celor mai experimentati in ale bucatariei si novicilor, indrumarile date ghidandu-i pas cu pas pentru o reusita sigura.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene
Cartea Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Preparate vegetariene si ovo-lacto-vegetariene - Elisabeta Iorga, Marius Iorga" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
100 de minuni din tomate - * * * Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
* * *
6,65 lei
Manualul conservelor de casa - Comanescu Mara Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Comanescu Mara
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie