Gradina bucatarului rafinat

Gradina bucatarului rafinat - Virginia Harss
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGradina bucatarului rafinat
Comanda acum "Gradina bucatarului rafinat - Virginia Harss" de pe libraria ishop la pretul de 47,41 lei
Descriere carte:
O lume de arome in gradina de langa casa!  
Cultivati ingrediente de tip gourmet in gradina proprie, intr-o sera sau chiar pe pervazul ferestrei si va veti bucura de alimente organice, mai hranitoare si mai proaspete decat cele pe care le gasiti in magazine.  
Gradina bucatarului rafinat, o carte despre gradinaritul de tip organic, se adreseaza tuturor celor preocupati de calitatea alimentatiei. Ea ofera indicatii clare despre modul in care se pot cultiva plantele aromatice, legumele si florile comestibile. In acelasi timp, este si un ghid practic de gradinarit, in care veti gasi informatii utile, de la plantarea in ghivece, taierile si operatiile de intretinere necesare plantelor voastre, pana la recoltarea, pastrarea si folosirea lor la gatit.   Cultivati singuri ingredientele necesare in bucatarie si veti fi 100% siguri ca in hrana voastra nu-si fac loc substante chimice nedorite. Mai mult, fiti convinsi ca ajutati astfel la conservarea mediului inconjurator!   Mici trucuri practice si cataloage de plante, legume si fructe, ticsite cu informatii care de care mai utile, va ajuta sa cultivati, in tot cursul anului, ingrediente proaspete si naturale - nu veti mai vrea altceva!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gradina bucatarului rafinat
Cartea Gradina bucatarului rafinat in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gradina bucatarului rafinat - Virginia Harss" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Retete cu ciocolata - Flame Tree Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Flame Tree
18,99 lei
Retete din peste -  Victor Tarus Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Victor Tarus
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie