Retete pentru deserturi

Retete pentru deserturi - ***
Pret: 16,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roRetete pentru deserturi
  • Autor: ***
  • Editura: Rao
  • Colectia: Repede si simplu
  • Categoria: Bucatarie
  • ISBN: 973-717-014-8
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 48
  • Format carte: Ilustrat
Comanda acum "Retete pentru deserturi - ***" de pe libraria ishop la pretul de 16,99 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata va ofera o varietate impresionanta de deserturi ? fie ca va doriti o budinca aromata care sa inveseleasca o seara monotona de iarna, fie o reteta extravaganta pentru o ocazie speciala.

Retetele sunt prezentate intr-o maniera simpla, pas cu pas, iar ingredientele utilizate sunt la indemina oricui, asa ca nu aveti de ce va teme ca desertul dorit, oricit de complicat ar parea la prima vedere, nu va va iesi perfect. Capitolul introductiv, in care sunt explicati numerosi termeni culinari, va fi de mare utilitate incepatorilor intr-ale bucatariei, in timp ce bucatarii mai experimentati vor descoperi in lucrarea de fata noi si interesante variante ale unor retete clasice.

Ajutati de numeroasele ilustratii si de sfaturile bucatarilor specialisti, cu siguranta nu veti rezista tentatiei de a experimenta.

?ncercati fabuloasa prajitura cu spuma de ciocolata, pentru o seara cu adevarat speciala, sau tarta cu capsuni, pentru a incheia perfect o masa in familie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Retete pentru deserturi
Cartea Retete pentru deserturi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Retete pentru deserturi - ***" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
250 de retete din arta culinara chinezeasca - Eufrosina Dorobantu, Ion Dorobantu Urmatoarea carte recomandata din categoria Bucatarie
Eufrosina Dorobantu, Ion Dorobantu
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
BucatarieCarti recomandate din categoria Bucatarie