Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica)

Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) - Emil Brumaru
Pret: 18,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPovestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica)
Comanda acum "Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) - Emil Brumaru" de pe libraria ishop la pretul de 18,90 lei
Descriere carte:
?Lumea noastra este atat de vulgara, de spurcata la vorba! Atat de obscena, nu numai in sensul erotic, ci prin nerusinarea fara frontiere a vietii publice. Aici intervine un alt aspect al revolutiei erotismului care triumfa prin lirica lui Emil Brumaru. Vorbirea, nemaicenzurata de morala, este supusa altor oprelisti, mult mai stricte. Interdictia dupa Brumaru nu e o afacere de morala, ci de estetica. Ce suna urat nu poate fi spus. ?mi imaginez o lume in care cel ce nu va vorbi poetic despre sex va fi obligat sa se abtina. Un binefacator puritanism estetic va cuprinde lumea. Cuvintele vor fi poezie sau nu vor fi deloc. Desigur, nu e inca de imaginat ca strada il va urma pe Brumaru." Ion Vianu

??mi stai pe creieri in genunchi si-n coate.
Cat crezi, iubito, ca mai pot rabda?
Mi-s simturile trase la rindea,
Sira spinarii zbarnaie in spate..."
Emil Brumaru

Emil Brumaru este autorul a peste 15 volume, printre care Detectivul Arthur (1970), Julien Ospitalierul (1974), Cantece naive (1976), Adio , Robinson Crusoe (1978), Dulapul indragostit (1980), Ruina unui samovar (1983), Dintr-o scorbura de morcov (1998), Infernala comedie (2005). Poemele sale au fost incluse in antologii publicate in Germania, Franta si Marea Britanie.
Premii si distinctii: Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Debut (1970); Premiul National de Poezie ?Mihai Eminescu" (2001) pentru Opera Omnia; Premiul de Excelenta la editia a XXVI-a a Festivalului ?George Bacovia" (2005) pentru intreaga activitate scriitoriceasca.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica)
Cartea Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Povestea boernasului de tara si a fecioarei... (Poezie erotica) - Emil Brumaru" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fericirea. Jurnalul unei pasiuni - Denis Robert Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Denis Robert
27,55 lei
Lady Caligula (2 Vol.) - Lasse Braun Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Lasse Braun
71,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica