Pana la lasarea serii

Pana la lasarea serii - Yoshiyuki Junnosuke
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roPana la lasarea serii
Comanda acum "Pana la lasarea serii - Yoshiyuki Junnosuke" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:
Un barbat in varsta de 40 de ani, Sasa, si o tanara de 22 de ani, Sugiko: doi amanti care se intalnesc prin cafenele, restaurante si hoteluri clandestine. Rafinata si complexa, relatia lor erotica este marcata de o puternica interdictie: vrand sa-si pastreze virginitatea, tanara refuza penetrarea. Frustrat si excitat in acelasi timp, Sasa incepe sa o banuiasca pe Sugiko si sa caute tot felul de dovezi ale minciunii si inselatoriei. Ea se poarta ambiguu, devine din ce in ce mai enigmatica si de neinteles.
Un roman frumos si crud deopotriva, de un erotism sublim si puternic, care evita insa cu maiestrie pornografia.
Junnosuke Yoshiyuki (1924?1994) este considerat in Japonia unul dintre cei mai importanti scriitori ai celei de-a ?treia generatii". Si-a inceput studiile la Universitatea din Tokio, fara sa le poata finaliza, din motive financiare. A publicat atat romane, cat si proza scurta si eseuri si a luat numeroase premii, in ciuda criticilor negative primite pentru tematica erotica a textelor sale. A scris despre prostitutie, homosexualitate, sado-masochism, fetisism si a tradus in japoneza opera lui Henry Miller. A obtinut: Premiul Akutagawa ( Aversa , 1954), Premiul Tanizaki ( Camera neagra , 1969) si Premiul Noma ( Pana la lasarea serii , 1978, roman care s-a bucurat de o ecranizare de succes in Japonia).

?Erotic, captivant, trist." -- Observer
?Extrem de profund, o adevarata revelatie." -- Japan Times
?Demonstreaza o data pentru totdeauna ca literatura japoneza a devenit parte integranta a marii literaturi universale." -- Oriental Economist
[...] ?Sasa a cuprins din nou in brate trupul de sub el. Si astazi avea sa se izbeasca de un zid de piatra. Nu avea sa i se permita intrarea din nici un unghi. Ajunsese chiar sa se intrebe daca nu cumva ea are vreun defect fizic. Sasa s-a ridicat incet dintre coapsele lui Sugiko si, chiar inainte de a-si desprinde trupul cu totul, a plonjat din nou, adanc. Atunci, impotrivirea a disparut, iar corpurile lor au ajuns, in modul cel mai natural cu putinta, in postura potrivita pentru sex. Pret de cateva clipe, Sasa nu a inteles ce se intampla." Yunnosuke Yoshiyuki

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Pana la lasarea serii
Cartea Pana la lasarea serii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Pana la lasarea serii - Yoshiyuki Junnosuke" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Delta lui Venus - Nin Anais Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Nin Anais
0,00 lei
Cartea dorintelor - Dr. Gerard Leleu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Dr. Gerard Leleu
28,40 lei
Femeia De Hartie - FRANCOISE REY Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
FRANCOISE REY
20,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica